MrX Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nista me u ovom tekstu nije iznenadilo (odluka, obrazlozenje, inteligencija, stav selektora). Ono sto me je veoma iznenadilo je hrabrost novinara da sve to baci na papir i da manje upucenim ljubiteljima tenisa objasni kakva je ovo farsa. Bravo za novinara.
El Mago Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nista me u ovom tekstu nije iznenadilo (odluka, obrazlozenje, inteligencija, stav selektora). Ono sto me je veoma iznenadilo je hrabrost novinara da sve to baci na papir i da manje upucenim ljubiteljima tenisa objasni kakva je ovo farsa. Bravo za novinara.da, najbolji deo mi je sto je lepo napisao sta je M. Djokovic uradio na turnirima, a Obradovic ima obraza da prica o njegovoj "izuzetnoj formi" i "odlicnim igrama". Sramotna odluka. I kao da mu to nije dovoljno, vec proziva i Filipa. Lepo je cuti da nije u kontaktu sa buducim reprezentativcem (bar bi trebao da bude). I jos je pokusao da ga kontaktira par puta, ali nije uspeo, kako da nije. A Filip mu je bio pred nosem bar nedelju dana tokom Srbija opena. Sramota da je takav lik selektor.
El Mago Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 na zalost, najverovatnije je to i tacno :( ali, u svakom slucaju, morao je Obradovic da se zaustavi na "svaki put cu da zovem drugog mladog igraca", a ne ovako...
tsva Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ovo sam nasao na jednom drugom mestu"ponude" kladionice za Davis Cup mec ovog vikenda
El Mago Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 kakav duel titana u Čileu, za domaćina Massu (101) i Capdeville (186), a za Čehe Hajek (94) i Minar (247), verovatno najnekvalitetnije četvrtfinale u istoriji :D
ducca Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 (edited) kakav je rezultat...i u koliko se setova igra u DK, 3? Edited July 9, 2010 by ducca
renne Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Đovak je stvarno veliki sportista, svaka čast na ovom potezu.
TheBigFlegma Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Šta je uradio? Odrepovao "Ljepa naša" sa Karlovićem?
tsva Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Đovak je stvarno veliki sportista, svaka čast na ovom potezu. :Hail: iako ocekivano jer mu ovo nije prvi put da tako nesto napravi
April Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Novak je mega šmeker. Kakav genijalan nacin da utiša publiku.
Recommended Posts