Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Nista me u ovom tekstu nije iznenadilo (odluka, obrazlozenje, inteligencija, stav selektora). Ono sto me je veoma iznenadilo je hrabrost novinara da sve to baci na papir i da manje upucenim ljubiteljima tenisa objasni kakva je ovo farsa. Bravo za novinara.

Posted
Nista me u ovom tekstu nije iznenadilo (odluka, obrazlozenje, inteligencija, stav selektora). Ono sto me je veoma iznenadilo je hrabrost novinara da sve to baci na papir i da manje upucenim ljubiteljima tenisa objasni kakva je ovo farsa. Bravo za novinara.
da, najbolji deo mi je sto je lepo napisao sta je M. Djokovic uradio na turnirima, a Obradovic ima obraza da prica o njegovoj "izuzetnoj formi" i "odlicnim igrama". Sramotna odluka. I kao da mu to nije dovoljno, vec proziva i Filipa. Lepo je cuti da nije u kontaktu sa buducim reprezentativcem (bar bi trebao da bude). I jos je pokusao da ga kontaktira par puta, ali nije uspeo, kako da nije. A Filip mu je bio pred nosem bar nedelju dana tokom Srbija opena. Sramota da je takav lik selektor.
Posted

zna se ko je selektor nase reprerzentacije

srdjan-djokovic-padre-de-novak-djokovic.jpg

Posted

na zalost, najverovatnije je to i tacno :( ali, u svakom slucaju, morao je Obradovic da se zaustavi na "svaki put cu da zovem drugog mladog igraca", a ne ovako...

Posted
44766680.jpgovo sam nasao na jednom drugom mestu"ponude" kladionice za Davis Cup mec ovog vikenda :lol:
Posted

Đoković i Ljubičić prvi meč

Posted

kakav duel titana u Čileu, za domaćina Massu (101) i Capdeville (186), a za Čehe Hajek (94) i Minar (247), verovatno najnekvalitetnije četvrtfinale u istoriji :D

Posted

sta uhvati djokovic za 6-3 u tajbrejku :blink:

Posted (edited)

kakav je rezultat...i u koliko se setova igra u DK, 3?

Edited by ducca
Posted

7:6 prvi, sada 1:2Igra se na 3 dobijena

Posted

Đovak je stvarno veliki sportista, svaka čast na ovom potezu.

Posted

Pljesak Spaladiuma za Djovaka...

Posted

Šta je uradio? Odrepovao "Ljepa naša" sa Karlovićem?

Posted
Đovak je stvarno veliki sportista, svaka čast na ovom potezu.
:Hail: :Hail: :Hail: iako ocekivano jer mu ovo nije prvi put da tako nesto napravi
Posted

Novak je mega šmeker. Kakav genijalan nacin da utiša publiku.