Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fed & Davis Cup

Featured Replies

Aaaaa, kakav drljav dropšot i odmah brejk...Mada mi se svidja kako mala bije bekendomhehe, i sa 0:2, mala okreće na 3:2Mislim da Bojani fali koji ovakav skalp, igračica izmedju 50. i 100. mesta, da počne da "bilivuje". Ne fali joj ništa spec od udaraca, sad je sve u glavi

Edited by Garnirung

• Replies 3.9k
  • Views 290.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaže Viško, veću je korist Nole napravio sinoćnim storijem nego da smo prošli Hrvate.   Viško car.

• Troicki se tu pita otprilike kol'ko Ana brnabić u državi  

• Nole prestigao ucitelja i mentora Nikija Pilica po ukupnom broju DK pobeda za nasu repku, a od juce se osamio na vrhu po trijumfima u singl mecevima, ostavivsi Janka iza sebe   43  Нен

Posted Images

Još dva gema, odlična je

Sta god da uradi ova klinka trebalo je i protiv Ruskinja da igra jer ona nema puno prilika da se oproba protiv igracica koje su daleko ispred nje na WTA listi. Da nisu odrobovali imenu Ane Ivanovic u proslom kolu sada bi Jovanovska bila mentalno spremnija za ovakve meceve. Inace, sad je prvi put gledam i prvi utisak mi je da bi trebalo malo da poboljsa fitnes. Ima sve udarce, prvi servis joj je odlican za nivo zenskog tenisa, a glava i iskustvo ce doci sa mecevima. Jedino u kretanju ozbiljno kaska za igracicama iz prve klase.

Sta god da uradi ova klinka trebalo je i protiv Ruskinja da igra jer ona nema puno prilika da se oproba protiv igracica koje su daleko ispred nje na WTA listi. Da nisu odrobovali imenu Ane Ivanovic u proslom kolu sada bi Jovanovska bila mentalno spremnija za ovakve meceve. Inace, sad je prvi put gledam i prvi utisak mi je da bi trebalo malo da poboljsa fitnes. Ima sve udarce, prvi servis joj je odlican za nivo zenskog tenisa, a glava i iskustvo ce doci sa mecevima. Jedino u kretanju ozbiljno kaska za igracicama iz prve klase.
To si u pravu. Moguće je da nema kinte za dobijanje vajld karti na nekim jačim turnirima.I ne da se cura.... skinula je brdo gem i brejk poena

MA svaka joj čast. Ja sam prezadovoljan

Bravoooooooo :Hail::wub:

:Hail: :Hail: :Hail:

Bravo Jovanovski Hail.gifNego ko ce igrati dubl ?blink.gif

Bojana. :Hail: Bravo dete.

Boca "ostavila srce na terenu" :Hail: Elem, i sama priznade da su počeli da je hvataju grčevi. Dakle, samo malo više kondicije i biće to bombona.

Ala vera!I dalje ostaje pitanje imamo li mi šanse u dublu protiv iole normalne ekipe.

JJ i Bojana u dublu. Teško može da se dobije

Igubismo set

• 2 months later...

Sledeći vikend Davis cup u Splitu. Za Hrvatsku igraju Čilić i Ljubičić

Mlađi Đoković dobio šansu da bude uz Dejvis kup reprezentaciju Srbije. Obradović: Zovem samo tenisere koji osećaju nacionalnu pripadnostMy link