Garnirung Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 (edited) Aaaaa, kakav drljav dropšot i odmah brejk...Mada mi se svidja kako mala bije bekendomhehe, i sa 0:2, mala okreće na 3:2Mislim da Bojani fali koji ovakav skalp, igračica izmedju 50. i 100. mesta, da počne da "bilivuje". Ne fali joj ništa spec od udaraca, sad je sve u glavi Edited April 25, 2010 by Garnirung
harper lee Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Sta god da uradi ova klinka trebalo je i protiv Ruskinja da igra jer ona nema puno prilika da se oproba protiv igracica koje su daleko ispred nje na WTA listi. Da nisu odrobovali imenu Ane Ivanovic u proslom kolu sada bi Jovanovska bila mentalno spremnija za ovakve meceve. Inace, sad je prvi put gledam i prvi utisak mi je da bi trebalo malo da poboljsa fitnes. Ima sve udarce, prvi servis joj je odlican za nivo zenskog tenisa, a glava i iskustvo ce doci sa mecevima. Jedino u kretanju ozbiljno kaska za igracicama iz prve klase.
Garnirung Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Sta god da uradi ova klinka trebalo je i protiv Ruskinja da igra jer ona nema puno prilika da se oproba protiv igracica koje su daleko ispred nje na WTA listi. Da nisu odrobovali imenu Ane Ivanovic u proslom kolu sada bi Jovanovska bila mentalno spremnija za ovakve meceve. Inace, sad je prvi put gledam i prvi utisak mi je da bi trebalo malo da poboljsa fitnes. Ima sve udarce, prvi servis joj je odlican za nivo zenskog tenisa, a glava i iskustvo ce doci sa mecevima. Jedino u kretanju ozbiljno kaska za igracicama iz prve klase.To si u pravu. Moguće je da nema kinte za dobijanje vajld karti na nekim jačim turnirima.I ne da se cura.... skinula je brdo gem i brejk poena
Garnirung Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Boca "ostavila srce na terenu" Elem, i sama priznade da su počeli da je hvataju grčevi. Dakle, samo malo više kondicije i biće to bombona.
Zaki Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ala vera!I dalje ostaje pitanje imamo li mi šanse u dublu protiv iole normalne ekipe.
renne Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sledeći vikend Davis cup u Splitu. Za Hrvatsku igraju Čilić i Ljubičić
Matilda Ivancic Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Mlađi Đoković dobio šansu da bude uz Dejvis kup reprezentaciju Srbije. Obradović: Zovem samo tenisere koji osećaju nacionalnu pripadnostMy link
Recommended Posts