Jump to content

Fed & Davis Cup

Featured Replies

nema

Isner je ovde zasluzio da pobjedi,nevjerovatno ali u ovom mecu pocinjem da navijam za njega.

Hvala.@clever bastardPotpuno razumljivo. Ipak, sumnjam u to.

Dve duple za redom :isuse:

Isner je ovde zasluzio da pobjedi,nevjerovatno ali u ovom mecu pocinjem da navijam za njega.
Pa, nije sasvim neverovatno... Ovo što Izner pokazuje je vrhunska klasa i visok sportski moral, a to pravi ljubitelj sporta mora da ceni. Inače, čini mi se da su i on i Kveri pričali pre meča da su im ovo najvažnije partije u životu, i tako igraju sva tri dana.Nadajmo se ipak da nećemo morati da se nerviramo na meču Troickog. :mellow:

Drugi servis mu je sranje. Ne samo da ima milion i po duplih grešaka, nego je još tri puta toliko poena Izner uzeo na Novakov kilav, mlak i po sredini plasiran drugi servis. Kao da Đoković pokušava, valjda po navici, neki kik servis, ali mi je neverovatno da nije primetio da je momak s druge strane mreže povisok. Još kad to krene kroz sredinu servis polja, eto radosti za Iznera. Kome, uzgred, svaka čast.

Ako je covek, Novak ce da povede u petom setu i onda da preda mec... da vide Amerikanci sta je srpski inat.

"bodre našeg glavnog tenisera" :isuse:

Hm. Mada i Izner ume da napravi DF u nezgodnom trenutku, nema šta.

Ауууу, каква шабанија са разгласа... :lol:

Sve više se divim Izneru kako igra.

izner je sjajan.mene sve vise sramota sto navijam za djovaka.

Drop šot :Hail:

Коментатор је заиста пробио дупло дно јада...