Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Pobedivsi Kanadu, branioce titule, Finska se plasirala u polufinale. Raonic dobio singl mec ostalo su igrali anonimusi jedni protiv drugih i Finski dobili preostala dva meca. 

Danas igraju jos Australija i Ceska, sutra nastupa Srbija. 

Posted

prosla Australija ! pocelo sa 0-1 ali ipak isplivali kao pobednici sa 2-1 posle pobede DeMinaura i dubla

Kad pocinje danas? u 3?

Posted

Pise not before 16h, poceli Italijani i Holandjani sad, dva singla pa dubl, pa mi. Izgleda igra Siner za Italiju

Posted
2 hours ago, lostfanforever said:

prosla Australija ! pocelo sa 0-1 ali ipak isplivali kao pobednici sa 2-1 posle pobede DeMinaura i dubla

Kad pocinje danas? u 3?

Gledala sam na preskoke drugi singl mec od polovine drugog seta u kom je Lehecka imao De Minora na konopcima pa zabrljao.

Imao brejk prednosti i servirao za prolaz u polufinale ali ga Australijanac brejknu sa nulom. Odose u TB gde je ovaj drugi izdominirao. U trecem bilo borbe do 5 5 a onda popusti Ceh 5 6, De Minor dobrim servisom privede mec kraju. Dubl nisam gledala. 

Prvi polufinalni par Finska Australija, u donjoj polovini zreba verovatno Italija Srbija. 

Siner je na dodeli trofeja u Torinu, da bi utesio publku najavio ucesce na Devisu. Citam komentare, kazu Italijani valjda nam se nece Novak usrati i u ovaj vikend 😂

Posted

tesko se oni proci Holandiju koja ima bolji dubl, kao i englezi od nas.

takticki salju rovitog i nespremnog Norija na noge Novaku gde ce ovaj skupljati gemove, da bi Drejper u top formi i indoor hardu ipak bio favorit protiv Lasla ili Ducija. ali ajde da vidimo

Posted

To me zanima, jel ima pravila ko je prva a ko druga tabla?

Atp ranking ili je deo strategije koga postavis?

Posted

prve table (po atp rankingu) igraju medjusobno drugi mec.

naravno postoji mogucnost da otkazu u toku dana, pa da recimo na Novaka posalju Lijama Broudija.

Nole ne moze na Drejpera u singlu jer im je on prijavljen kao druga tabla. jbg

Posted

Nista to nije za zameriti, zao mi je samo sto nisu mogli takticki da stave Mareja protiv Novaka :D

Nas dubl nema sanse protiv Salisberija i Skupskog, ako Duci ne dobije svoj mec Novak moze odmah u setnju sa klincima. 

• +1 1
Posted

ok onda bi danas trebalo da gledamo ovim redosledom:

Djere/Duci (nisam up to date ko igra a ko ne :unsure: ) vs Evans/Murray/Draper

pa Novak vs Norrie

Posted

Malo neočekivana odluka da izostanu Musetti e Sonego i mladi Arnaldi propustio gadnih 3 meč poena i izgubio, sad žabari vise za 1/2f Prošlogodišnji "novi Djokovic sam ja" sa Next Gen mora još da raste...

Nisu znali koga će u dublu poslati, izgleda ipak Sonnego i Sinner. Teško će izgurati

Posted

Siner zapinje u dublu, hoce posto po to novi mec protiv Novaka. 

Kad bi mogao kako i nas dubl da odigra sa Novakom :lolol:

Posted (edited)

Italija treci polufinalista, dobili u dublu Skupskog i Grikspura. Svaka cast Janiku, dva boda doneo za patriu. Valjda ce prestati da mu broje krvna zrnca i zameraju na ne tako tecnom italijanskom. 

I Beretini mukica na klupi azzurih ne znam u kom svostvu :rolleyes:

Inace sva tri tima, koja su prosla u polufinale, u grupnoj fazi su bili na drugom mestu. Srbija takodje bila druga. 

Napred drugopozivci :D

Edited by Serena
Posted

Dobro su se uparili, nisu bili optimisti ni u studiju zbog odluka Volandrija

Posted

"Veseli se srpski rode" kad izlaze naši.

"Lose yourself" kad izlaze Englezi.

:lolol: