Serena Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Pobedivsi Kanadu, branioce titule, Finska se plasirala u polufinale. Raonic dobio singl mec ostalo su igrali anonimusi jedni protiv drugih i Finski dobili preostala dva meca. Danas igraju jos Australija i Ceska, sutra nastupa Srbija.
lostfanforever Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 prosla Australija ! pocelo sa 0-1 ali ipak isplivali kao pobednici sa 2-1 posle pobede DeMinaura i dubla Kad pocinje danas? u 3?
W.F.C. Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Pise not before 16h, poceli Italijani i Holandjani sad, dva singla pa dubl, pa mi. Izgleda igra Siner za Italiju
Serena Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 2 hours ago, lostfanforever said: prosla Australija ! pocelo sa 0-1 ali ipak isplivali kao pobednici sa 2-1 posle pobede DeMinaura i dubla Kad pocinje danas? u 3? Gledala sam na preskoke drugi singl mec od polovine drugog seta u kom je Lehecka imao De Minora na konopcima pa zabrljao. Imao brejk prednosti i servirao za prolaz u polufinale ali ga Australijanac brejknu sa nulom. Odose u TB gde je ovaj drugi izdominirao. U trecem bilo borbe do 5 5 a onda popusti Ceh 5 6, De Minor dobrim servisom privede mec kraju. Dubl nisam gledala. Prvi polufinalni par Finska Australija, u donjoj polovini zreba verovatno Italija Srbija. Siner je na dodeli trofeja u Torinu, da bi utesio publku najavio ucesce na Devisu. Citam komentare, kazu Italijani valjda nam se nece Novak usrati i u ovaj vikend 😂
TS-CS Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 tesko se oni proci Holandiju koja ima bolji dubl, kao i englezi od nas. takticki salju rovitog i nespremnog Norija na noge Novaku gde ce ovaj skupljati gemove, da bi Drejper u top formi i indoor hardu ipak bio favorit protiv Lasla ili Ducija. ali ajde da vidimo
lostfanforever Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 To me zanima, jel ima pravila ko je prva a ko druga tabla? Atp ranking ili je deo strategije koga postavis?
TS-CS Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 prve table (po atp rankingu) igraju medjusobno drugi mec. naravno postoji mogucnost da otkazu u toku dana, pa da recimo na Novaka posalju Lijama Broudija. Nole ne moze na Drejpera u singlu jer im je on prijavljen kao druga tabla. jbg
Serena Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Nista to nije za zameriti, zao mi je samo sto nisu mogli takticki da stave Mareja protiv Novaka Nas dubl nema sanse protiv Salisberija i Skupskog, ako Duci ne dobije svoj mec Novak moze odmah u setnju sa klincima. 1
lostfanforever Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 ok onda bi danas trebalo da gledamo ovim redosledom: Djere/Duci (nisam up to date ko igra a ko ne ) vs Evans/Murray/Draper pa Novak vs Norrie
mlatko Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Malo neočekivana odluka da izostanu Musetti e Sonego i mladi Arnaldi propustio gadnih 3 meč poena i izgubio, sad žabari vise za 1/2f Prošlogodišnji "novi Djokovic sam ja" sa Next Gen mora još da raste... Nisu znali koga će u dublu poslati, izgleda ipak Sonnego i Sinner. Teško će izgurati
Serena Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Siner zapinje u dublu, hoce posto po to novi mec protiv Novaka. Kad bi mogao kako i nas dubl da odigra sa Novakom
Serena Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 (edited) Italija treci polufinalista, dobili u dublu Skupskog i Grikspura. Svaka cast Janiku, dva boda doneo za patriu. Valjda ce prestati da mu broje krvna zrnca i zameraju na ne tako tecnom italijanskom. I Beretini mukica na klupi azzurih ne znam u kom svostvu Inace sva tri tima, koja su prosla u polufinale, u grupnoj fazi su bili na drugom mestu. Srbija takodje bila druga. Napred drugopozivci Edited November 23, 2023 by Serena
mlatko Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Dobro su se uparili, nisu bili optimisti ni u studiju zbog odluka Volandrija
Milošica Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 "Veseli se srpski rode" kad izlaze naši. "Lose yourself" kad izlaze Englezi.
Recommended Posts