harper lee Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Sreca je sto je Novak toliko bolji od ove konkurencije koja se okupila u Areni inace nas je mogla debelo kostati ova zajebancija sa izborom Troickog za singl i guranje Tipse u dubl.
Jozef K. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ja to rekoh unapred. Sreća pa mi se crne slutnje nisu obistinile.
stoka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Prosto je neverovatno koliko smo postali moćni u tenisu, imamo igrača za skoro tri ekipe! Selektor Obradović je na slatkim mukama, čak nije morao da zove ni izuzetno talentovane Bozoljca, Krajinovića i Pašanskog! Čak je i taktizirao, nije u parovimau ubacio sjajnog dubl igrača Vemića sa Zimonjićem, nego razigrava Tipsarevića ...Ako ne osvojimo Dejvis kup, to će biti jedna od većih nepravdi u istoriji sporta! Nešto slično kao poraz mađarske "lake konjice" od Nemaca u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu.Podsetiću: Mađarska je u periodu od 1950. do 1956. godine važila za najbolju fudbalsku reprezentaciju na svetu. Do finala Svetskog prvenstva u Švajcarskoj 1954. godina, Mađari su gazili sve pred sobom: Južnu Koreju 9:0, Nemačku 8:3 (!?), Tursku 7:2, Brazil 4:2 i Urugvaj 4:2!!!A onda su Nemci, koje su Mađari demolirali u predtakmičenju sa 8:3, načinili pravu sportsku senzaciju i pobedili favorizovanog rivala sa 3:2 i osvojili titulu, mnogi i danas tvrde, potpuno nezasluženo!!!
Alphons Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 šta se uopšte dešava sa Pašanskim ? vidim da je van prvih 300 (zapravo, samo je 30ak mesta ispred Krajinovića).
nisam ja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ovaj stoka lik...ne postoji. da je drugachije pp-da kao primarna delatnost bi cvetala.
SleeperSleep Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 hoce li se ova pickica od komentatora usuditi da progovori neku o ponasanju najveceg srpskog sportskog sina?kakvo glupo pitanje... naravno da nece.kakav olosh od coveka je nas nole, to se retko radja. da podsetim sve one koje su mi ikad ista kenjali sto sam kenjao po ovom majmunu da mi se detaljno napasu muda.
Musharaf Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 hoce li se ova pickica od komentatora usuditi da progovori neku o ponasanju najveceg srpskog sportskog sina?kakvo glupo pitanje... naravno da nece.kakav olosh od coveka je nas nole, to se retko radja. da podsetim sve one koje su mi ikad ista kenjali sto sam kenjao po ovom majmunu da mi se detaljno napasu muda.Једини излаз за Ђоковића је да се упише код тебе у школу лепог понашања.
nexus13 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 hoce li se ova pickica od komentatora usuditi da progovori neku o ponasanju najveceg srpskog sportskog sina?kakvo glupo pitanje... naravno da nece.kakav olosh od coveka je nas nole, to se retko radja. da podsetim sve one koje su mi ikad ista kenjali sto sam kenjao po ovom majmunu da mi se detaljno napasu muda.suv Ruski klasik....
nisam ja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) nisam ispratio nove bisere srpskog sina, al pridruzzujem materijal za prezzivare i ine.rezgovor oca i sina:investirah 6 nula u tebe sa jedinicom ispred. chvrste valute. reche otac sinu ljutito.vratio sam ti sedam, uzvrati hrabri krojach nepokolebljivo...i josh varash kevu :lol:ni s' kim drugim do merilin monro. ok, ipak samo te inicijale ima ... Edited March 7, 2010 by nisam ja
Quizmaster Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Amerima svaka čast i na igri i sportskom ponašanju. Ostavili su odličan utisak i srećom pa se meč igra u Beogradu, inače bi ih bilo jezivo teško pobediti na gostovanju.
Quizmaster Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 S onakvom žuljčinom kakvu ima Izner ostatak meča bi trebalo da bude stvar rutine.
Musharaf Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 S onakvom žuljčinom kakvu ima Izner ostatak meča bi trebalo da bude stvar rutine.Штета, момак је заиста симпа. Одлично се креће за своју висину, мени изгледа као топ 10 играч и то веома скоро. Тачно се види да гледа да сваки поен заврши што пре јербо је полумртав од три дана играња заредом...
hattori Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) Штета, момак је заиста симпа. Одлично се креће за своју висину, мени изгледа као топ 10 играч и то веома скоро. Тачно се види да гледа да сваки поен заврши што пре јербо је полумртав од три дана играња заредом...stisnuce zube i igrati za ikara. Edited March 7, 2010 by hattori
Recommended Posts