September 16, 20231 yr Ja sam gledala kraj drugog seta i pola super taj-brejka. Bruka i sramota. Ne razumem zašto je morao da igra. Jebeni moron, koji se zamalo i povredio. Tako su lepo dva meča odigrali Kecman i Ćaćić, jbt, skoro savršeno su se razumeli, kretali sinhronizovano. Ovaj deluje kao rašrafljena lutka koju pokreće pijani lutkar.
September 16, 20231 yr Najbolje bi bilo kad bi ga pustili da sam igra protiv dvojice Nije mi jasno kako se posle ovakvih meceva ne oseca lose i ne prizna sam sebi da nije za to Nadam se da mu na OI nece pasti na pamet ni muski ni mesoviti dubl da igra.
September 16, 20231 yr Author 26 minutes ago, Ros said: Možda mora da igra dubl zbog OI? nije valjda da hoće da igra i dubl na olimpijadi?
September 16, 20231 yr 23 minutes ago, levi said: nije valjda da hoće da igra i dubl na olimpijadi? jok nece
September 17, 20231 yr Ima li svežih informacija šta je sa Ninom? Prolazila je kroz period sa zdravstvenim problemima. Edit. U junu ove godine je operisala kuk. Edited September 17, 20231 yr by Ras
September 19, 20231 yr cetvrtfinale na UK s marejem, norijem i evansom. ripcina ako koji slucajem djere odigra mec zivota, polufinale na pobednika Holandija - Italija
September 19, 20231 yr Tesko ali sve je tu moguce, treba konacno da uigramo stalni koliko toliko solidan dubl.
September 19, 20231 yr kolko shvatam cetvrtfinale je samo par dana posle Torina. Jel bi mogao Nole (ako ode do finala tamo) da se iskulira i odigra samo 1 mec bez dubla ovog puta?
November 19, 20231 yr Siner u govoru nakon meca najavio ucesce u Devis kupu tako da ako nasi dobiju engleze i italijani holandjane eto nam opet duela Siner Djokovic.