Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

(Gojko) prevazišao moja očekivanja, ušao čak i u tie-break sa Rubljovim, za Challenger igrača imao je sjajan turnir.

Nema Marin skoro nikakve šanse protiv Medvdeva, uzimaju Rusi ovo lagano...

Posted

Zaslužili Rusi salataru posle GS-a Mede (na prepad) i prošlogodišnje velike pljačke sitnih turnira Rubljeva

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Marin je u drugom setu skroz stao. Rusi hitaju ka zasluženoj pobedi.

Posted

Najveci poso su ustvari napravili jos eliminacijom Spanije u grupi, jedinog pravog suparnika ovaj put. 

Posted

Kaže Viško, veću je korist Nole napravio sinoćnim storijem nego da smo prošli Hrvate.

Viško car.

• +1 7
Posted

malo je pojasnio svoj stav

- S obzirom na aktuelne građanske proteste širom Srbije koji ukazuju na neophodnost ozbiljnog i konkretnog pristupa u vezi sa važnim ekološkim pitanjima odlučio sam da se javno obratim, uveren u ogroman značaj ovih tema za sve nas.

Svestan sam da postoje i drugi zahtevi koji se čuju na protestu, a koji imaju političku konotaciju. Želim da se ogradim od “pozicije” i “opozicije”, političkih struja bilo koje vrste. Uvek sam se trudio da budem APOLITIČAN.

Smeta mi što čovek ne može da istakne svoj lični stav i mišljenje o osnovnim elementima za život i zdravlje kao sto su Vazduh, Voda i Hrana, a da ne bude “obeležen” kao levičar, desničar, opozicionar, demokrata, naprednjak, socijalista itd.

Posted

Samo tako i može da uzme medalju :fantom:

• Hvala 1
Posted
3 hours ago, Tsai said:

Mislis  iskenjao se za medalju :fantom:

Može se i tako kazati

Posted
3 hours ago, Tsai said:

Mislis  iskenjao se za medalju :fantom:

I to brončanu :evil:

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

Toliko se zamorio i istrošio igrajući one silne turnire ovog leta, pa je red da malo odmori od tenisa.

• Haha 1
  • -1 1