Jeremija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (Gojko) prevazišao moja očekivanja, ušao čak i u tie-break sa Rubljovim, za Challenger igrača imao je sjajan turnir. Nema Marin skoro nikakve šanse protiv Medvdeva, uzimaju Rusi ovo lagano...
mlatko Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Zaslužili Rusi salataru posle GS-a Mede (na prepad) i prošlogodišnje velike pljačke sitnih turnira RubljevaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Marin je u drugom setu skroz stao. Rusi hitaju ka zasluženoj pobedi.
W.F.C. Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Najveci poso su ustvari napravili jos eliminacijom Spanije u grupi, jedinog pravog suparnika ovaj put.
Milošica Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Kaže Viško, veću je korist Nole napravio sinoćnim storijem nego da smo prošli Hrvate. Viško car. 7
Arkadija Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 malo je pojasnio svoj stav Quote - S obzirom na aktuelne građanske proteste širom Srbije koji ukazuju na neophodnost ozbiljnog i konkretnog pristupa u vezi sa važnim ekološkim pitanjima odlučio sam da se javno obratim, uveren u ogroman značaj ovih tema za sve nas. Svestan sam da postoje i drugi zahtevi koji se čuju na protestu, a koji imaju političku konotaciju. Želim da se ogradim od “pozicije” i “opozicije”, političkih struja bilo koje vrste. Uvek sam se trudio da budem APOLITIČAN. Smeta mi što čovek ne može da istakne svoj lični stav i mišljenje o osnovnim elementima za život i zdravlje kao sto su Vazduh, Voda i Hrana, a da ne bude “obeležen” kao levičar, desničar, opozicionar, demokrata, naprednjak, socijalista itd.
Arkadija Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 3 hours ago, Tsai said: Mislis iskenjao se za medalju Može se i tako kazati
Filozof manijak Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 3 hours ago, Tsai said: Mislis iskenjao se za medalju I to brončanu
Ras Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Đoković izgleda da neće igrati u Dejvis kupu u ovom terminu, kaže Selektortm: Đoković ne igra Dejvis kup! (n1info.com)
Arkadija Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Toliko se zamorio i istrošio igrajući one silne turnire ovog leta, pa je red da malo odmori od tenisa. 1 1
Recommended Posts