Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Tsai said:

Dejvis kup ne treba da igra. Jedino sto treba je OI 2024

Ne znam jesu li nešto mijenjali u pravilima, ali ranije je dejvis kup bio uslov za učešće na olimpijadi.

Posted

Steta sto nismo uveli prvi set u tajbrejk, mozda bi se ovi malo unervozili. Neshvatljivo lose riterniranje, cak i od strane Novaka.

Krajinovic je imao energiju podgrejanog lesa na terenu, vise nisam siguran da bi on bolje prosao od Lajovica u singlu.

Posted

Pa ne vredi, još će ispasti da Novakovo prisustvo više šteti nego koristi jer ovi odmah batale celu priču i samo njega čekaju da sve sam završi. A on čak i hoće, naložen kao muflon, ali njima ne pada na pamet da ga barem malo isprate i eto.

Termin je takođe bulja, očigledno se nikome ne igra previše u ovo doba godine. Bulja je i to što se ne igra više na tri pobede, to je bio baš dobar format. Nije da bi u ovom konkretnom slučaju mnogo pomoglo ali bilo je mnogo lepše za gledanje.

Posted

Троицки тениски Крстаја :fantom:

• +1 1
Posted

Tako biva kada igraci biraju selektora. Svi da se izvine Zimonjicu. Jbt, imas drugu tablu koja je sto mesta bolja u svakom mecu do sada i Djokovica, a uspes da u ovom formatu useres jako i do kraja

Posted

Meni je i do dana današnjeg nejasno zašto je smenjen Zimonja??? I gde je čovek sada? Ne videh da ga uopšte spominju po medijima, ko da je u zemlju propao.

Posted

U svim najvecim savezima to rade sa selektorima, samo Savic u vaterpolu opstaje, pitanje dokle

Posted
40 minutes ago, Arkadija said:

Meni je i do dana današnjeg nejasno zašto je smenjen Zimonja??? I gde je čovek sada? Ne videh da ga uopšte spominju po medijima, ko da je u zemlju propao.

pa zamerio se obradoviću i ostatku sns ekipe

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Jbt, zašto se ovo danas polu finale igralo u nekom ranijem terminu. Došla kući, a ono već Rusi obavili posao?

Posted
Jbt, zašto se ovo danas polu finale igralo u nekom ranijem terminu. Došla kući, a ono već Rusi obavili posao?
Jest bez veze, svako bi pomislio da se igra kao i juče od 16 ali valjda su to izmislili zbogdabi sutra finale krenulo ranije. Kad su uopšte počeli? u 12?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ološ španski koji moj su stavili da počne u 2, a oba meča su jako kratko trajala i to je to. 

Posted

M(i)Rvati se puzdaju u Marina i dubl. Goja konačno pokleknuo, naređao Popyrina, Sonnega i Ducija

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk