keitel Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 2 minutes ago, Tsai said: Dejvis kup ne treba da igra. Jedino sto treba je OI 2024 Ne znam jesu li nešto mijenjali u pravilima, ali ranije je dejvis kup bio uslov za učešće na olimpijadi.
FPLS Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Steta sto nismo uveli prvi set u tajbrejk, mozda bi se ovi malo unervozili. Neshvatljivo lose riterniranje, cak i od strane Novaka. Krajinovic je imao energiju podgrejanog lesa na terenu, vise nisam siguran da bi on bolje prosao od Lajovica u singlu.
Redoran Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Pa ne vredi, još će ispasti da Novakovo prisustvo više šteti nego koristi jer ovi odmah batale celu priču i samo njega čekaju da sve sam završi. A on čak i hoće, naložen kao muflon, ali njima ne pada na pamet da ga barem malo isprate i eto. Termin je takođe bulja, očigledno se nikome ne igra previše u ovo doba godine. Bulja je i to što se ne igra više na tri pobede, to je bio baš dobar format. Nije da bi u ovom konkretnom slučaju mnogo pomoglo ali bilo je mnogo lepše za gledanje.
nahbar Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Tako biva kada igraci biraju selektora. Svi da se izvine Zimonjicu. Jbt, imas drugu tablu koja je sto mesta bolja u svakom mecu do sada i Djokovica, a uspes da u ovom formatu useres jako i do kraja
Arkadija Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Meni je i do dana današnjeg nejasno zašto je smenjen Zimonja??? I gde je čovek sada? Ne videh da ga uopšte spominju po medijima, ko da je u zemlju propao.
W.F.C. Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 U svim najvecim savezima to rade sa selektorima, samo Savic u vaterpolu opstaje, pitanje dokle
renne Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 40 minutes ago, Arkadija said: Meni je i do dana današnjeg nejasno zašto je smenjen Zimonja??? I gde je čovek sada? Ne videh da ga uopšte spominju po medijima, ko da je u zemlju propao. pa zamerio se obradoviću i ostatku sns ekipe 1 1
Arkadija Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Jbt, zašto se ovo danas polu finale igralo u nekom ranijem terminu. Došla kući, a ono već Rusi obavili posao?
mlatko Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Jbt, zašto se ovo danas polu finale igralo u nekom ranijem terminu. Došla kući, a ono već Rusi obavili posao?Jest bez veze, svako bi pomislio da se igra kao i juče od 16 ali valjda su to izmislili zbogdabi sutra finale krenulo ranije. Kad su uopšte počeli? u 12? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Ološ španski koji moj su stavili da počne u 2, a oba meča su jako kratko trajala i to je to.
mlatko Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 M(i)Rvati se puzdaju u Marina i dubl. Goja konačno pokleknuo, naređao Popyrina, Sonnega i DucijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts