Tsai Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 8 hours ago, Jeremija said: Kakav danak neiskustvu... Legenda. Kapiram da pogleda sebe u ogledalo i kaze, odlican sam, posveceno se bavim onim cime zelim.. prezadovoljan sam ovim nastupom ...
Milošica Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Mislim da grešiš. Miomir ne pokazuje emocije, ali u njemu gori.
Filozof manijak Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Šta je Miomir u horoskopu? Posebno me interesuje sedma kuća. 1
Ros Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 5 hours ago, Milošica said: Mislim da grešiš. Miomir ne pokazuje emocije, ali u njemu gori. vrlo je vatreno mahao peskirom tokom dubla
mlatko Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Nestali komentari od sinoć posle pobede, tražim obeštećenje!Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Milošica Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 (edited) 2 hours ago, Filozof manijak said: Šta je Miomir u horoskopu? Posebno me interesuje sedma kuća. Sad videh da je Devica. Kao da sam znao. A zašto te interesuje njegov potencijalni bračni život stvarno ne znam, ali za to mi treba vreme rođenja. Edited December 2, 2021 by Milošica
Filozof manijak Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Vidiš da mu utiče na performanse na terenu 1
Redoran Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Pošto u dublu protiv Hrvata nemamo šta da tražimo, a za očekivati je da Đovak ide na Čilića, polufinale će odlučiti drugi singl protiv onog dečka, zaboravih mu prezime. Kapiram da nam je Krajinović tu najbolja opcija, pod uslovom da se ne raspadne pod pritiskom.
Milošica Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 (edited) Borna Gojo ili Nino Serdarušić, ali veća je šansa da to bude Gojo. Vidim da smo po kvotama prilični favoriti za prolazak dalje, oko 1.4 se vrte. Edited December 2, 2021 by Milošica
renne Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Mogao bi Fićko Bornu da dobije, nije baš toliki antitalenat
Redoran Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Svi su oni veliki talenti, samo neostvareni jbg. Imaju najvećeg mogućeg uzora, inspiraciju i mentora pored sebe, to je privilegija kakva se ukazuje jednoj generaciji i posle verovatno nikada, ali previše odricanja je potrebno, bolje je smrdeti tu negde između 50. i 100. mesta i uzeti neku lovu ali da mladost ne trpi. 2
Milošica Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Posebno je Filip veliki talenat, ali jebiga. Njemu je kapiram lepo i ovako.
mlatko Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Pošto u dublu protiv Hrvata nemamo šta da tražimo, a za očekivati je da Đovak ide na Čilića, polufinale će odlučiti drugi singl protiv onog dečka, zaboravih mu prezime. Kapiram da nam je Krajinović tu najbolja opcija, pod uslovom da se ne raspadne pod pritiskom.Ne znam, treba neko jače ruke cenim... Gojo je isčekao protiv Sonnega prilično uspešno i mada Duci isto može da upadne u debeo kanal jab igrao na kartu Kecmana koji je svež i željanInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Pošto sam juče gledala ceo meč Kecman-Kukuškin, rekla bih da mlađani Miomir nema kondicije za još jedan meč. Juče u trećem setu, on, koji nije nešto brz, se kretao kao ja po terenu. Tako da našu sreću treba da tražimo između Lajovića i Krajinovića. Ne znam kako igra Gojo i da li Lajovićevi tenutno potpuno bezopasni jednoručni bekhendi mogu da mu naude. S druge strane Krajinović se pod malo jačim pritiskom raspadne na atome. Tako da........ ovo će da bude jako teško za gledanje.
Recommended Posts