December 1, 20213 yr Ne seri, Viškoviću. Ovo je bio dobijen meč, ali naš nemač ppojma je nesposoban da odigra bilo šta drugo sem dva udarca i to , nešto nalik bekhendu i nešto nalik forhendu. Ni jedan jedini napadački udarac, koji izbacuje protivnika i tebi donosi prednost na terenu. Strašno.
December 1, 20213 yr Jbg kada imas mec loptu i cist fh spucas u aut, a protivnik vec bio savladan .... Kada imas brejk prednosti u odlucujucem setu i grogiranog protivnika preko puta. Brdo sansi za dupli brejk i ti ne uspes da iskoristis ni jednu. Naravno da ce onda u neizvesnoj zavrsnici napaljeni Kukuskin - CAR ovog takmicenja da te dobije.... Sta je tu je, mislim da u dublu nemamo nikakve sanse. Voleo bih da me razuvere ...
December 1, 20213 yr a jbg, osvojili smo salataru otprilike kad je jankela bio u svom prajmu. ne može sa jednim igračem pa neka je i koza
December 1, 20213 yr Tesko da pobedimo dubl, videcemo. Meni se nije dopalo sto je Troicki od pocetka pricao osvojicemo, to se ne radi. Otprilike smo dali sve od sebe u ovom trenutku i to je to.