Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Piše da je Zimonjiću isticao ugovor i da je sproveden konkurs za izbor novog selektora.

Posted

Zimonjić: Igrači su me smenili, hteo sam da nastavim da radim

"Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me smene sa mesta selektora, imao sam želju da nastavim sa radom na toj poziciji, sa čime su igrači bili upoznati", napisao je Zimonjić u svojoj objavi na Tviteru.

Zimonjić navodi da ga je Viktor Troicki pozvao i obavestio da su svi igrači imali razgovor, a da je njihova želja da on bude selektor.

Sada već bivši selektor navodi da mu nisu ni rekli razloge zašto će biti smenjen. Igrači su nekoliko dana kasnije poslali molbu TSS kako bi Troicki postao selektor.

Posted

Ahaha, ovo kao kad mafijaši preuzmu nešto. 

Posted

ali tupadžija troicki. 

vraćaj onog masnog bradonju!

Posted

Sta god da je u pitanju, a ne verujem da je samo sujeta, nesto se iza kulisa desilo, ruzno bre ovo mnogo, pogotovu posle svega.

Posted

Selektorska funkcija u tenisu mi nije baš najjasnija. Kakvu on uopšte ulogu ima i koliki mu je doprinos u uspjesima nacionalnog tima?

Onaj  bizon Obradović je, ako se ne varam, bio vrlo uspješan selektor.

Posted

Dodavac peskira? Ma kakavi uspasan. Samo je iskoriscena prilika sto su momci u odredjenom trenutku bili na visini zadatka, u formi, mada ni to nije merilo, prosto su ginuli, dali sve od sebe u timskoj borbi i to je to.

Posted

Našu titulu u Davis cupu je direktno odlučio selektor Francuske, koji je u petom meču stavio Llodru umesto Simona protiv koga su Janko i Troiki imali zbirno  otprilike 0-10

Obradović je bio uspešan selektor u vreme kada je umesto njega  realno selektor bio Nikola Pilić. Pre i posle Pilića reprezentacija je bila kao reprezentacija u fudbalu, dolazili su na odmor i splavove

• 3 months later...
Posted

Koliko je Danilovicka iritantna s komentarisanjem, ono bas, bas najgore seljacki.

• 7 months later...
Posted

Samo bacim pogled na livescore... jedva se drži protiv čelendžer igrača, to već ne bih gledao