Ras Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Piše da je Zimonjiću isticao ugovor i da je sproveden konkurs za izbor novog selektora.
FPLS Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Quote Zimonjić: Igrači su me smenili, hteo sam da nastavim da radim "Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me smene sa mesta selektora, imao sam želju da nastavim sa radom na toj poziciji, sa čime su igrači bili upoznati", napisao je Zimonjić u svojoj objavi na Tviteru. Zimonjić navodi da ga je Viktor Troicki pozvao i obavestio da su svi igrači imali razgovor, a da je njihova želja da on bude selektor. Sada već bivši selektor navodi da mu nisu ni rekli razloge zašto će biti smenjen. Igrači su nekoliko dana kasnije poslali molbu TSS kako bi Troicki postao selektor.
MiddleClass Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 11 hours ago, Tsai said: tvitovo protiv sns-a Nije protiv sns već protiv nđ. https://www.maxbetsport.rs/zimonjic-za-maxbet-sport-federer-i-nadal-bi-bili-takodje-diskvalifikovani-da-su-pogodili-sudiju-233715/
Arkadija Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Ahaha, ovo kao kad mafijaši preuzmu nešto.
nisam ja Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 ali tupadžija troicki. vraćaj onog masnog bradonju!
Jumanji Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Sta god da je u pitanju, a ne verujem da je samo sujeta, nesto se iza kulisa desilo, ruzno bre ovo mnogo, pogotovu posle svega.
BWA Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Selektorska funkcija u tenisu mi nije baš najjasnija. Kakvu on uopšte ulogu ima i koliki mu je doprinos u uspjesima nacionalnog tima? Onaj bizon Obradović je, ako se ne varam, bio vrlo uspješan selektor.
Jumanji Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Dodavac peskira? Ma kakavi uspasan. Samo je iskoriscena prilika sto su momci u odredjenom trenutku bili na visini zadatka, u formi, mada ni to nije merilo, prosto su ginuli, dali sve od sebe u timskoj borbi i to je to.
levi Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Našu titulu u Davis cupu je direktno odlučio selektor Francuske, koji je u petom meču stavio Llodru umesto Simona protiv koga su Janko i Troiki imali zbirno otprilike 0-10 Obradović je bio uspešan selektor u vreme kada je umesto njega realno selektor bio Nikola Pilić. Pre i posle Pilića reprezentacija je bila kao reprezentacija u fudbalu, dolazili su na odmor i splavove
Malvo Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Koliko je Danilovicka iritantna s komentarisanjem, ono bas, bas najgore seljacki.
Time Crisis Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Samo bacim pogled na livescore... jedva se drži protiv čelendžer igrača, to već ne bih gledao
Recommended Posts