Arkadija Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Da li je mozda ovaj mec mogao da igra Lajović? Ako nišra drugo, mladji je i u boljoj formi.
stoka Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Troickom priznanje što je doneo odlučujući poen u osvajanju jedinog Dejvis kapa, ali već duže vreme je daleko od vrhunskog tenisa ... Lepo reče Zimonja, ovo je bila verovatno labuđa pesma generacije koja je Srbiju 2010. godine popela na tron teniskog šampiona sveta. Odlaze Vića, Tipsa, teško će biti privoleti Noleta da više nastupa za reprezentaciju. "Sve je prohujalo s vihorom", kako je svojevremeno pevala grupa Kim ...
Ras Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Video sam to maločas. Može li neko da objasni zbog čega se sa vestima o tenisu, odnosno Dejvis kupu na N1/Sport klub veb strani stalo na plasmanu Srbije u četvrtfinale?
Grandilof Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Rafa se sprema da izgine na ovom DC, evo dobise Argentince u dublu za prolaz i sutra sa Britancima...Sent from my SM-A510F using Tapatalk
mlatko Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Rus istoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
stoka Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 (edited) Rusi se ovaj put nisu izvukli ... I jedna anegdota: Stigoh samo da ispratim taj-brejk na TV-u, a pre toga sam za rezultat par puta otišao na livescore-a znajući jedino da se danas igra polufinale, znao sam i da su Rusi ušli među 4. Kako su na livescore-u pisali samo parovi, a ne koje reprezentacije su u okršaju, pomislih prvo da igraju Rusija i Češka (zbog prezimena Pospišil), da bi me dublovi bacili u potpuni rebus: Zašto sada neko sa ruskim prezimenom (Šapovalov) igra za Češku? Totalno ludilo ... Pratim tenis, ali za većinu tih tenisera sa "istočnoevropskim" prezimenima nemam pojma čije pasoše poseduju ... Sad kada je završnica Dejvis kapa u novom formatu može se reći da ova ideja nije baš ispunila očekivanja. Možda je rasteretila vrhunske tenisere, ali nema više one strasti koju nose Dejvis kap mečevi, nedostaju "vruća" gostovanja i fudbalska atmosfera na mečevima. Koliko sam ispratio, samo su domaćini imali koliko-toliko punu dvoranu, ostali su igrali pred praznim tribinama ... Edited November 23, 2019 by stoka
stoka Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 1 minute ago, renne said: Ono, Šapovalov je kanađanin Jeste, to sam provalio tek naknadno da Rusi u stvari igraju protiv Kanade ... Samo za Medvedeva znam da igra za Nemačku ...
stoka Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 2 minutes ago, renne said: Medvedev je rus Jbg, i to sam omašio ...
Recommended Posts