Timmy Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 22 minutes ago, Jumanji said: Meni je Sareni oke, pogotovu u odnosu na ostale diletante sa RTS, da pomenem samo Dendu, Stranjica, Acu, Kovinjala...kukuuu leleee I ja nesto mislim sa ce Fica morati da vadi kestenje, zagrejao se, razigrao Istomin, a Duci ko Duci... Ne shvati ovo pogrešno. Šareni je dobar ljudima koji ne znaju mnogo košarku, tj dobar je za šire mase. Al čovek polukapira sport koji komentariše.
Timmy Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Vidi Ducija. Rekoh da će pući. A Istomin nema pobedu 100 godina
Jumanji Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Ne shvati ovo pogrešno. Šareni je dobar ljudima koji ne znaju mnogo košarku, tj dobar je za šire mase. Al čovek polukapira sport koji komentariše.Hahaha koji si lik [emoji16][emoji16]Nema veze sto ne kapiram, opet mi je oke, Dendu ne mogu da smislim.
Jumanji Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Crni Duci, totalno van forme, jeste Istomin propao, ali ovo je DC tu nema pravila, a ovaj nas se i protiv onog amatera juce mucio, sad ima jos i neku povredu
Arkadija Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) Odem na par satu iz kuce, i kad sam se vratila zateknem katastrofu. Edited February 2, 2019 by Arkadija
Malvo Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Ako neko NE zna sta u kom trenutku treba da kaze, onda je to Viskovic, veciti ogradjivac od svega konkretnog sto kaze, a usput i najgori nabacivac random traceva koje pokupi ko zna gde. On jednostavno nije dobar teniski komentator. Duci izgledao kao da zaista ne zeli da bude u onom kompleksu egzoticnog naziva. Apatican, nefokusiran. Uz to mi je uvek s njim cudno kako uspe da izgleda da su mu udarci slabiji na betonu nego na sljaci. OK, jeste sljakas, znamo odavno, ali prosle godine je imao vise odlicnih meceva gde je vidno slao jake udarce, imao sjajne vinere. Kad predje na beton, covek samo besciljno prebacuje lopticu preko mreze, gameplan - 0. Istomin je realno i bolji igrac od njega na ovoj podlozi, ali stvarno je otuzno delovao. Svaka mu cast sto se odaziva, ali treba razmisliti ubuduce da li ga uopste slati na beton, u zavisnosti od opcija na raspolaganju.
Arkadija Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Krajinovic vec u zaostatku. Jbt, anonimni igrac koji je danas vec igrao dubl, igra bolje od naseg vecitog talenta.
Jumanji Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Smehotresno kakve greske pravi. Ali sta rece mastermajnd za mikrofonom...Filip pod stresom, jes hoce to protiv 593. igraca.Lepota
Jumanji Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Necemo valjda sada [emoji3]Aufff mukice i Fica i mi
Arkadija Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Porodi jedva ovu pobedu Filip. Ovo je moralo biti zavrseno jos u dublu, ali dobro, necemo pobedi gledati u zube. Nadam se da ce jedan od zagovornika ovog formata takmicenja, blagoizvoleti da igra za Srbistan.
Timmy Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Ja se nadam da nece Nek igra on GS turnire, poneki masters, kao i OI. Ostalo nista nikad ne mora.
Jumanji Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Dosta je vala dao reprezentaciji, tj DC, posto ga u Japanu ocekujem naravno.Moramo da se navikavamo bez njega, doslo vreme.
Recommended Posts