renne Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Milojević i Petrović pobedili Bopanu i Minenija 3:0. odučili ih od tenisa
Djolle Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 20 hours ago, renne said: Milojević i Petrović pobedili Bopanu i Minenija 3:0. odučili ih od tenisa Gledao kraj prvog, drugi i početak trećeg seta, ovaj Petrović mislim da nije izgubio poen na svoj servis sve to vreme...
mlatko Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Vecita Born (starCorki) ispusta finale iz ruke. Prvi TB sa krompiricem a sad i treci set 13-11Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
keitel Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Bilo je rutinskih 2-0 posle prvog dana, nisu izgubili ni set. I posle neko kaže da je Dejvis kup dosadno takmičenje.
Jeremija Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Mlatko je malo požurio, hteo sam da napišem (ali me je mrzelo) da je Tijafo mlad igrač, ali stara luzerčina...
mlatko Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Neka su, zasluzuju. Borna je dobar decko kao i Marin, zao mi malo sto nema konzistentnost. Gde se igra finale, i na cemu?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts