iDemo Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Koji tenkre... Bash juce cujem da je neki NBA baja - dok je sedeo na klupi - "udarao rukom po stolici" tako jako & intenzivno da je slomio ruku... Da ne spominjem mucenog rahmetli Jankovica - on je tek poseban prica...
Zli Gli Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Kakav je bolid Petkovicka, kako se raspala sinoc svetski Cela njena karijera u jednom mecu, od sjaja do ocaja. A ova americka krava Vandevege, na sredini drugog seta pocela posle svakog gema nesto da se isteze, masirali je, kao nesto sepala posle svakog poena a zapravo joj nije bilo nista, klasican folirant
Jean-Luc Picard Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Jel neko spomenuo ovde da su Amerikanci na početku tog susreta, prilikom sviranja himni pustili himnu nacističke Nemačke.
mlatko Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Otpevali, ne znam sta je gore. Ali to je bilo na Havajima, Americki hinterland takoreci Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
duda Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) Jel neko spomenuo ovde da su Amerikanci na početku tog susreta, prilikom sviranja himni pustili himnu nacističke Nemačke. nisu oni ''pustili'' himnu, nego je neki lik (cca 50 god) pevao tu himnu uživo nemačke reprezentativke su pevale tekst savremene himne (muzika je ista), kao i neki likovi iz gledlišta, tj. trudili su se da nadjačaju tog lika posle su rekli da je do toga došlo iz neznanja, a i meni je tako nekako izgledalo ja isto uvek mislim da je nemačka himna baš ta, dojčland, dojčland iber ales, iber ales in der velt ali kvaka je u tome da je nemačka savremena himna samo treća strofa te pesme ali cela pesma nikada nije bila zabranjena, tako da je zbilja moglo da bude i neznanje Edited February 13, 2017 by dùda
Zli Gli Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Jesi li naplatio taj raspad sistema? Jok, igrao i prvi set i mec na Petkovicku, bio nesto sitno u plusu ali me posle sjebala pa zato i kukam :D Ali nevezano za moje kladjenje, devojka nije normalna a Vandevege je rano pocela sa foliranjem, mogu misliti kakva ce biti u nastavku karijere tek.
Cash Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 E sad me simpatična Coco razočarala. Pitam te zato jel me baš zanima kolka je bila kvota dok je Petkovič u drugom setu vodila 4-2.
levi Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 "Na sastanku u Indijan Velsu Upravni odbor ITF jednoglasno je podržao paket sveobuhvatnih reformi u Dejvis kupu i Fed kup takmičenju", navodi se u saopštenju Međunarodne teniske federacije. "Promene uključujući igranje mečeva u Dejvis kupu u najviše tri seta, a ne u pet kako je do sada bio slučaj", naveo je ITF. Osim te promene skratiće se i vreme trajanja duela, umesto sa tri na dva dana, kao što je sada slučaj u Fed kup takmičenju.
Jeremija Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Ajde ono za tri dana još nekako, ali ovo sa tri seta mi se nikako ne svidja; generalno favorizuje bolje servere, plus daje šansu i teniserima sa slabijom kondicijom.
Arkadija Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Iju, Novak odservirao 5 asova za 3 gema. :o Šokovi. Edited April 7, 2017 by Arkadija
Arkadija Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Da ne ureknem, ali Novak ovako nije igrao, još od prošlog proleća. Šta ti je malo mesa, čudo.
Recommended Posts