nisam ja Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 e jebiga nikad ne znam koji je banjac a koji seronja. mada nije ni važno, svi su idioti, a naročito šef im. uf, ah okršaj, uh.
Arkadija Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Konačno. Viktor je dobio 5. set u taj brejku.
Max Morlock Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Đoković - Medvedev - prva 3 gema 3 brejka... Djoker ima problema sa desnim ramenom, prva dva svoja gema je odstatirao i pustio Rusa da sam sebe brejkne. Za sad izgleda da neće ovo još dugo...
nisam ja Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 evroafrička zona here we come jese tako zove?
Arkadija Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Šta je sada bilo? Ne voli ga ni publika u Nišu
Max Morlock Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ode set... Zaključujem da ga rame boli još od prošlog leta. Ne vidim da igra ništa lošije nego zadnjih 6-7 meseci.
Arkadija Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 A kako se povredio? Na meču ili sedeći na klupi u parku dan pre meča?
Max Morlock Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ušinuo rame šaljući srce publici... dvoručno :p
Recommended Posts