keitel Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Britanci u Glazgovu i onda Hrvati u Zagrebu, ovo je rezultat za divljenje za ovaj sastav Argentine. Delpo naravno bog ali i ova trojica ostalih su iznijeli herojski.
renne Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Sve pobede u gostima Kolinda džaba došla i dres obukla, izmalerisala ih
Kreator Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=wLfeVdEhjrI
renne Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Delpo igrao sa polomljenim palcem "Do preloma je došlo kada sam pokušao da uhvatim loptu u petom setu. Ali nema veze, ovo je finale Dejvis kupa. Meč je bio psihološki izuzetno iscrpljujući. Ostvario sam jednu od najvećih pobeda u mojoj karijeri. Hvala svima koji su me sprečili da završim sa tenisom. Bio sam veoma blizu kraja karijere, a sada sam ovde", rekao je Del Potro.
koksy Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Bogdanu noga u dupe i eto ti Đoke u reprezentaciji.
Jeremija Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Trocki ama skoro svaki meč dobro krene, al' onda...
Arkadija Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Vidim. Došla sam sa posla i zateknem, valjda 4.0 u drugom setu za Kačanova. Uvek se zapitam kako se Viktor održava toliko dugo u prvih 50 igrača, a nema nikakvu konstantnost u igri.
Arkadija Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Miljajević i Banjac se kolju za titulu najiritantnijg komentatora. Razumem da je ovo javni servis i da je ok podržavati sopstvenu zemlju, ali Miljajević prelazi granice dobrog ukusa.
Recommended Posts