renne Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Delpo servira za meč Kako maradona divlja, bog
Jeremija Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Dobiće Delpo, Ćilić retko kad dobro igra duge mečeve.
aram Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Dobar je Čilić. Ne bi trebalo do kraja ima većih problema sa Delpom. arkadija dzinksuje za sve pare
mlatko Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Dobijo Delpo, drago mi je zbog njega. ...poslato sa prinudnog...
Arkadija Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 (edited) Kakav je igrač Delpo! Na početku meča ništa, baš ništa nije ukazivalo da će pobeditio na kraju. Odličan meč i neverovatan preokret. Crknite vi sa sportkluba, sve ste prenosili od Davis cupa, a finale ne. Smradovi. Prenose hiljadu fudbala, onaj moj crče što raspali Junajted se mući sa neki klubom tećim od pozadi, a ovaj veličanstveni meč nema ni na jednom od kanala sportkluba. Edited November 27, 2016 by Arkadija
189- Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 bas bi bilo ekstra da ivo donese titulu hrvatskoj
Jozef K. Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Kakav je igrač Delpo! Na početku meča ništa, baš ništa nije ukazivalo da će pobeditio na kraju. Odličan meč i neverovatan preokret. Crknite vi sa sportkluba, sve ste prenosili od Davis cupa, a finale ne. Smradovi. Prenose hiljadu fudbala, onaj moj crče što raspali Junajted se mući sa neki klubom tećim od pozadi, a ovaj veličanstveni meč nema ni na jednom od kanala sportkluba. Plus jedan. Fenomenalno posle podne uz kompjuter, dok na tv razni čovečuljci smatraju na zelenoj pozadini. Sramota za sk. Sada sam u dilemi da li za Ivu ili Delpa i Maradonu :-)
Jeremija Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Kakav je igrač Delpo! Na početku meča ništa, baš ništa nije ukazivalo da će pobeditio na kraju. Odličan meč i neverovatan preokret. Crknite vi sa sportkluba, sve ste prenosili od Davis cupa, a finale ne. Smradovi. Prenose hiljadu fudbala, onaj moj crče što raspali Junajted se mući sa neki klubom tećim od pozadi, a ovaj veličanstveni meč nema ni na jednom od kanala sportkluba. +1000
Recommended Posts