November 27, 20168 yr Dobar je Čilić. Ne bi trebalo do kraja ima većih problema sa Delpom. arkadija dzinksuje za sve pare
November 27, 20168 yr Kakav je igrač Delpo! Na početku meča ništa, baš ništa nije ukazivalo da će pobeditio na kraju. Odličan meč i neverovatan preokret. Crknite vi sa sportkluba, sve ste prenosili od Davis cupa, a finale ne. Smradovi. Prenose hiljadu fudbala, onaj moj crče što raspali Junajted se mući sa neki klubom tećim od pozadi, a ovaj veličanstveni meč nema ni na jednom od kanala sportkluba. Edited November 27, 20168 yr by Arkadija
November 27, 20168 yr Kakav je igrač Delpo! Na početku meča ništa, baš ništa nije ukazivalo da će pobeditio na kraju. Odličan meč i neverovatan preokret. Crknite vi sa sportkluba, sve ste prenosili od Davis cupa, a finale ne. Smradovi. Prenose hiljadu fudbala, onaj moj crče što raspali Junajted se mući sa neki klubom tećim od pozadi, a ovaj veličanstveni meč nema ni na jednom od kanala sportkluba. Plus jedan. Fenomenalno posle podne uz kompjuter, dok na tv razni čovečuljci smatraju na zelenoj pozadini. Sramota za sk. Sada sam u dilemi da li za Ivu ili Delpa i Maradonu :-)
November 27, 20168 yr Kakav je igrač Delpo! Na početku meča ništa, baš ništa nije ukazivalo da će pobeditio na kraju. Odličan meč i neverovatan preokret. Crknite vi sa sportkluba, sve ste prenosili od Davis cupa, a finale ne. Smradovi. Prenose hiljadu fudbala, onaj moj crče što raspali Junajted se mući sa neki klubom tećim od pozadi, a ovaj veličanstveni meč nema ni na jednom od kanala sportkluba. +1000