Grandilof Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 A ne, uprkos povredi mora se igrati, ne sme se promasiti sansa da se ugrobarimo u dublu, treba drzati neki kontinuitet.
keitel Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Zimonjić je naravno zreo za penziju, ali jedino što nas je grobarilo svih ovih godina jesu njegovi pokušaji da po svaku cijenu igra sa Novakom. Taj par je zaista u stanju da izgubi od bilo koga.
Arkadija Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Zašto prvi meč počinje u 16 časova? Ako ga uopšte bude i bilo, jer se namrštilo, ko da će sekire da padaju.
Jean-Luc Picard Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 I ja sam se pitao. Verovatno je rezon bio da će više ljudi doći u 16:00 nego u 14:00
Milogled Bluff Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 A koji je rezon da se igra na otvorenom? Jedina dilema je bila da li ce biti 40 stepeni ili danasnji kijamet.
Arkadija Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Janko se svojski trudi da svaku lopticu pošalje u aut. Pljusak. Edited July 15, 2016 by Arkadija
Timmy Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Pokusacu da nadjem Novakov intervju za vreme W gde prica o pogresnom sistemu u DC i predlaze nesto slicno onome sto je par nas ovde pisalo i dobilo kritike :)
Arkadija Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ima li iko sppsoban da skloni mrežu i da prekriju teren?
duda Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 trebalo bi priupitati ove iz teniskog saveza što sad ne dovedu one zbog kojih se nije mogla dobiti karta kada se igralo finale dc u beogradu
Jean-Luc Picard Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 trebalo bi priupitati ove iz teniskog saveza što sad ne dovedu one zbog kojih se nije mogla dobiti karta kada se igralo finale dc u beogradu Kao misli da mi čitaš :D
Jean-Luc Picard Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Jeo sam govna, baš tim rečima...Ovaj Edmund je klasa za sve ove naše igrače koji se ovde nalaze, a siguran sam da bi i Vića imao problema s njim.
Arkadija Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 trebalo bi priupitati ove iz teniskog saveza što sad ne dovedu one zbog kojih se nije mogla dobiti karta kada se igralo finale dc u beogradu celo popodne razmišljam o tome. Malo mi je tužno da gledam Janka kako ovo igra. Čovek nije u formi ni za lakši čelendžer, a ne da igra sa 15 godina mlađim Edmundom. Da li će neko iz Teniskog saveza da odgovara zbog katastrofalnog izbora lokacije za igranje ovog meča. Jul u Beogradu i tenis na otvorenom! Alternativa ovoj kiši bi bio pakao od 45 stepeni utoj rupi na Tašu.
Recommended Posts