Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Niko da primeti da je ovo deseta godina za redom da Srbija nastupa u svetskoj grupi? To je rezultat vredan poštovanja.

Posted

aa... nisu ispali? onda je dobro

...poslato sa prinudnog...

Posted

koliko je represtacija ostalo za to vreme u svetskoj grupi. cak su i spanci ispali u jednom trenutku. ako je mali broj onda je to lep rezultat.

Posted

Poštovanje zbog svetske grupe DC :lol:

Koliko smo godina igrali u svetskoj grupi u kontinuitetu u poslednjih pola veka? :)

Posted

Moja poenta je da je to nebitno takmicenje u odnosu na ostale u tenisu. Uzeli smo jedan trofej, dosta nam je :) Mnogo bih vise voleo da se Novak posveti samo turnirima. I OI naravno.

Posted

Onda ga treba ukinuti kao nebitnog

Posted

Treba. Јоs bolje prilagoditi format. Nesto tipa od dve nedelje godisnje. Ovo sa 4 kola je apsolutna glupost.

Posted

Neko je predlagao jednom u 4 godine, kao SP u fudbalu, grupe i sve to. To bi bilo super

Posted

Neko je predlagao jednom u 4 godine, kao SP u fudbalu, grupe i sve to. To bi bilo super

I kako bi onda ljudi u Srbiji imali mogućnost da vide Đokovića uživo?

Sve te ideje sa turnirima su po meni apsolutni bullshit. A riješenje je jednostavno, smanjiti svjetsku grupu na 8 timova i izbaciti jedno kolo, ili napraviti takmičenje koje će trajati dvije godine i imati dva termina godišnje.

Posted

To sa dve godine, a istim formatom od 4 kola bi moglo da bude dobro resenje. Samo da se smanji na dva dobijena seta.

Posted

Treba. Јоs bolje prilagoditi format. Nesto tipa od dve nedelje godisnje. Ovo sa 4 kola je apsolutna glupost.

Bez uvrede, ali glupost je taj predlog. :) Dejvis kup je odličan takav kakav je i ne treba ništa dirati.

Posted

Pa zasto onda najbolji igraci godinama izbegavaju ovo takmicenje?

Posted

I svi se slazu da nesto treba menjati. Samo ti tvrdis suprotno. I onda ja pricam gluposti.

Posted

Pa zasto onda najbolji igraci godinama izbegavaju ovo takmicenje?

Najbolji igrači, Federer? To je njegova lična stvar. Novak igra, Marej igra, Berdih, Ferer, Nišikori, Vavrinka i tako dalje.

I svi se slazu da nesto treba menjati. Samo ti tvrdis suprotno. I onda ja pricam gluposti.

Koji svi, misliš ovde na forumu?