bigvlada Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Niko da primeti da je ovo deseta godina za redom da Srbija nastupa u svetskoj grupi? To je rezultat vredan poštovanja.
mlatko Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 aa... nisu ispali? onda je dobro ...poslato sa prinudnog...
189- Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 koliko je represtacija ostalo za to vreme u svetskoj grupi. cak su i spanci ispali u jednom trenutku. ako je mali broj onda je to lep rezultat.
bigvlada Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Poštovanje zbog svetske grupe DC Koliko smo godina igrali u svetskoj grupi u kontinuitetu u poslednjih pola veka? :)
Timmy Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Moja poenta je da je to nebitno takmicenje u odnosu na ostale u tenisu. Uzeli smo jedan trofej, dosta nam je :) Mnogo bih vise voleo da se Novak posveti samo turnirima. I OI naravno.
Timmy Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Treba. Јоs bolje prilagoditi format. Nesto tipa od dve nedelje godisnje. Ovo sa 4 kola je apsolutna glupost.
Tsai Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Neko je predlagao jednom u 4 godine, kao SP u fudbalu, grupe i sve to. To bi bilo super
keitel Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Neko je predlagao jednom u 4 godine, kao SP u fudbalu, grupe i sve to. To bi bilo super I kako bi onda ljudi u Srbiji imali mogućnost da vide Đokovića uživo? Sve te ideje sa turnirima su po meni apsolutni bullshit. A riješenje je jednostavno, smanjiti svjetsku grupu na 8 timova i izbaciti jedno kolo, ili napraviti takmičenje koje će trajati dvije godine i imati dva termina godišnje.
Timmy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 To sa dve godine, a istim formatom od 4 kola bi moglo da bude dobro resenje. Samo da se smanji na dva dobijena seta.
Time Crisis Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Treba. Јоs bolje prilagoditi format. Nesto tipa od dve nedelje godisnje. Ovo sa 4 kola je apsolutna glupost. Bez uvrede, ali glupost je taj predlog. :) Dejvis kup je odličan takav kakav je i ne treba ništa dirati.
Timmy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Pa zasto onda najbolji igraci godinama izbegavaju ovo takmicenje?
Timmy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 I svi se slazu da nesto treba menjati. Samo ti tvrdis suprotno. I onda ja pricam gluposti.
Time Crisis Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Pa zasto onda najbolji igraci godinama izbegavaju ovo takmicenje? Najbolji igrači, Federer? To je njegova lična stvar. Novak igra, Marej igra, Berdih, Ferer, Nišikori, Vavrinka i tako dalje. I svi se slazu da nesto treba menjati. Samo ti tvrdis suprotno. I onda ja pricam gluposti. Koji svi, misliš ovde na forumu?
Recommended Posts