March 5, 20169 yr pa, ja mislim da se forsira sam. a i nije da imamo neki veliki izbor. Edited March 5, 20169 yr by Arkadija
March 5, 20169 yr Verovatno si u pravu. Mada mislim da je bolje da igra bilo ko drugi... sent...using...
March 5, 20169 yr uvežbava dubl zbog ria, na oi planira da sa trololololickim uzme medalju u dublu ^_^
March 5, 20169 yr Sa kim!?!?!?!???? Viktorijom???? sent...using... tako je rekao komentator juče ali kontam da žele da odmore viktora za ključni singl sutra
March 5, 20169 yr Jao, baš pravo mučenje, mada, mi smo ga kod kuće kombinovali sa fudbalom, tako da je bilo relativno podnošljivo.
March 5, 20169 yr Novak naprosto nume da igra dubl. Imam utisak kao da ne poznaje baš geometriju terena. A nekad imam utisak da ga sama igra tenisa u parovima smara kao ništa drugo u životu.
March 5, 20169 yr nema taj mentalitet saradjivanja na terenu, a to za geometriju isto ...poslato sa prinudnog...
March 5, 20169 yr Novak odigra možda 10-ak dubl mečeva u 2 ili 3 godine, naravno da izgleda kao pao s Marsa.
March 6, 20169 yr Misliš na situaciju kada je Kukuškin kasnije nego uobičajeno tražio čelendž Đokovićevog servisa.
March 6, 20169 yr Ne znam... sad je opet bila frka i bio je aut i Nole je zatim izgubio gem na svoj servis. To sam video, nego pre toga... verovatno nešto slično. sent...using...