Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fed & Davis Cup

Featured Replies

mijaljevicu majmuncino!janko ne gubi meceve u pet setova, poslednji put je izgubio pre 10 godina, kenjkenj, serser...mrs u pizdu materinu!

• Replies 3.9k
  • Views 290.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaže Viško, veću je korist Nole napravio sinoćnim storijem nego da smo prošli Hrvate.   Viško car.

• Troicki se tu pita otprilike kol'ko Ana brnabić u državi  

• Nole prestigao ucitelja i mentora Nikija Pilica po ukupnom broju DK pobeda za nasu repku, a od juce se osamio na vrhu po trijumfima u singl mecevima, ostavivsi Janka iza sebe   43  Нен

Posted Images

Mijaljević je vrhunac kretenizmaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

kako se izvuče raoniKa već od polovine petog seta je bio na konopcimaa što ništa od finala ?pa ako povedu gastarbajteri sa 2:1, a što je realno, nole dobija miloša (koji je crk'o danas) a janko pospišila koji će morati da igra tri dana za redom

Ma janko ne može nikoga dobiti.A i pitanje je da li će se Đovaku igrati u nedeljuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

dzinksuju, dudo, ne obracaj paznju :D

Ma janko ne može nikoga dobiti.A i pitanje je da li će se Đovaku igrati u nedeljuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
A što Janko ne može nikog da dobije?! Evo sad zamalo boljeg igrača od sebe, Pospišil ne bi trebao da bude problem...Novak ni ne mora da igra u nedelju, može do 5. meča sve da se reši... Sutra dubl rešava mnogo toga...

Novak igra prvi u nedelju, tako da mora da igra kako god okrenešA pogledaj koliko je mečeva Janko dobio ove godineПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Permutovao sam, po difoltu sam Novaka stavio u 5. meč... Svejedno, Janko i da nije dobio nijedan meč ove sezone ne sme da ima problem sa Pospisilom...Dubl će biti zanimljiv - Nestor protiv Zimonjića... :0.6:

nebitan mec, mi smo se vec plasirali u finale igranjem onog igraca koji nije raonic, a u finalu ce nas cesi naguziti.

Fala bratu Jankeli sto nije izdrzao, mog'o sam se zabosti u minus 100 ojra a ovako sam zavrsio nesto sitno u plusu :D Milos Bogotac :Hail:

Ma janko ne može nikoga dobiti.
Sa igrom od danas, unakaziće onog jadnika.
[/size]Sa igrom od danas, unakaziće onog jadnika.
upravomene više plaši novakov meč protiv raoa

Dudo, nemoj takav pesimizam.Mislim da ni Džankela, ni Novak neće imati većih problema u nedelju.

Dudo, nemoj takav pesimizam.Mislim da ni Džankela, ni Novak neće imati većih problema u nedelju.
nije pesimizam, mislim samo da sam realnakad se pospišil (na sreću našu pred sam kraj meča) malo sabrao i počeo da napada, nije to izgledalo baš veseloono, nije da mislim da je rao neki bauk za noleta na šljaci, ali ovo ipak nisu normalne okolnosti, tj džet leg i sve ostalomislim da je bitno da ga zaustavi na početku, jer će rao krenuti u fazonu blic kriga jer u dugačkom meču su mu male šanse

Opraće Raonja Njoleta samo tako