hattori Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 mijaljevicu majmuncino!janko ne gubi meceve u pet setova, poslednji put je izgubio pre 10 godina, kenjkenj, serser...mrs u pizdu materinu!
renne Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Mijaljević je vrhunac kretenizmaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
duda Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 kako se izvuče raoniKa već od polovine petog seta je bio na konopcimaa što ništa od finala ?pa ako povedu gastarbajteri sa 2:1, a što je realno, nole dobija miloša (koji je crk'o danas) a janko pospišila koji će morati da igra tri dana za redom
renne Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ma janko ne može nikoga dobiti.A i pitanje je da li će se Đovaku igrati u nedeljuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
zoki Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ma janko ne može nikoga dobiti.A i pitanje je da li će se Đovaku igrati u nedeljuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4A što Janko ne može nikog da dobije?! Evo sad zamalo boljeg igrača od sebe, Pospišil ne bi trebao da bude problem...Novak ni ne mora da igra u nedelju, može do 5. meča sve da se reši... Sutra dubl rešava mnogo toga...
renne Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Novak igra prvi u nedelju, tako da mora da igra kako god okrenešA pogledaj koliko je mečeva Janko dobio ove godineПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
zoki Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Permutovao sam, po difoltu sam Novaka stavio u 5. meč... Svejedno, Janko i da nije dobio nijedan meč ove sezone ne sme da ima problem sa Pospisilom...Dubl će biti zanimljiv - Nestor protiv Zimonjića... :0.6:
Кристофер Лумумбо Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 nebitan mec, mi smo se vec plasirali u finale igranjem onog igraca koji nije raonic, a u finalu ce nas cesi naguziti.
Zli Gli Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Fala bratu Jankeli sto nije izdrzao, mog'o sam se zabosti u minus 100 ojra a ovako sam zavrsio nesto sitno u plusu :D Milos Bogotac
Mil@n Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ma janko ne može nikoga dobiti. Sa igrom od danas, unakaziće onog jadnika.
duda Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [/size]Sa igrom od danas, unakaziće onog jadnika. upravomene više plaši novakov meč protiv raoa
Arkadija Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Dudo, nemoj takav pesimizam.Mislim da ni Džankela, ni Novak neće imati većih problema u nedelju.
duda Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Dudo, nemoj takav pesimizam.Mislim da ni Džankela, ni Novak neće imati većih problema u nedelju.nije pesimizam, mislim samo da sam realnakad se pospišil (na sreću našu pred sam kraj meča) malo sabrao i počeo da napada, nije to izgledalo baš veseloono, nije da mislim da je rao neki bauk za noleta na šljaci, ali ovo ipak nisu normalne okolnosti, tj džet leg i sve ostalomislim da je bitno da ga zaustavi na početku, jer će rao krenuti u fazonu blic kriga jer u dugačkom meču su mu male šanse
Recommended Posts