Jean-Luc Picard Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Niko ne tvrdi da on neće moći da se pomeri idućih dva meseca. Ono što predstavlja realnu opasnost je da će pauza i netreniranje nekih dvadesetak dana uticati na njegov performans na RG, pa će umesto da ravnopravno igra sa Rafom a ostale dere kao panzer divizija igrati neizvesne mečeve sa Tsongom, Sepijem ili Monakom a od Rafe gubiti "easy like sunday morning"...pri tom mi se kao njegovom velikom fanu savršeno fućka i za MC i za Madrid i za Rim. RG je jedino što je bitno u idućih dva i po meseca. Edited April 8, 2013 by Jean-Luc Picard
Indy Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Pa, dobro, red je malo i da Rafa dodje do izrazaja. :D
Čutura Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 “I was planning to play Monte Carlo. I live there and train there, so it feels like a home tournament to me. I’m going to do everything in my power to recover for that tournament. How realistic it is, to be honest, I don’t know.”ako on jos razmislja o mc-u, ja se ne sekiram
Time Crisis Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Douglas Robson @dougrobson 1hWord from #Djokovic camp is that ankle appears to be not that bad but he has yet to have an MRI, which will be tonight or tmrw. #atp #tennisOvo već bolje zvuči :)
mlatko Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 ja sam se bojao u početku jer sam jednom na malom fudbalu polomio u padu ruku (zglob kod pulsa), nastavio da igram sat vremena normalno i tek 2-3 sata kad sam se ohladio shvatio sam da nešto nije u redu kad ne mogu da koristim ruku nikako :isuse:u gipsu mesec danaali ja nisam imao fizioterapeuta ni lekara pored terena, a noga je uvek ipak indikativnija
Time Crisis Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 09. 04. 2013. · Najbolji teniser sveta završio je jutros sve neophodne preglede koji su pokazali da nema značajnog oštećenja ligamenata ni kapsule zgloba, već je reč o jakom nategnuću zglobnih struktura koje osim propisane terapije zahteva i strogo mirovanje narednih dana.U zavisnosti od toka oporavka biće doneta odluka o Noletovom učešću na prvom narednom turniru u Monte Karlu.
kralj Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ja sam se bojao u početku jer sam jednom na malom fudbalu polomio u padu ruku (zglob kod pulsa), nastavio da igram sat vremena normalno i tek 2-3 sata kad sam se ohladio shvatio sam da nešto nije u redu kad ne mogu da koristim ruku nikako :isuse:u gipsu mesec danaali ja nisam imao fizioterapeuta ni lekara pored terena, a noga je uvek ipak indikativnijaNe bi bila da uzmeš da hodaš na rukama ;)
Afterburner Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 sve ce to biti oketnista alarmantnovaljda svi znate da je nole malo hipohondar, plus je vizuelno dramaticno videti veliki otok, a on se moze javiti i kad je povreda minorna
duda Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 ana dobila meč u tri setakadar neverajel' sneg neki u najavi :D
keitel Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Šteta što na klupi ne sjedi neko ko bi mogao da kaže Ani da prestane da forsira forhend protivnice.
Čutura Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) it's never easy sad kad jovanovska i bartel krenu da biju po lopticama :) steta sto igraju kad i novak i motogp.. bravo anci :0.6: Edited April 21, 2013 by Takanohana
renne Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nisambse nadaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts