Jump to content

Fed & Davis Cup

Featured Replies

Brao.Pardon, "Ma bravooo!!!" -_-Kako će ono da boli večeras. :(Može nekobda sazna šta je to zgutao?Lepo bi to bilo imati u kućnoj apoteci.

Edited by wall

Idemo i u češkuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Brao.Pardno, "Ma bravooo!!!" -_-Kako će ono da boli večeras. :(Može nekobda sazna šta je to zgutao?Lepo bi to bilo imati u kućnoj apoteci.
Rekao je šta je, ali zaboravihПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Rekao je jaki antiinflamatorni lekovi.

cesi bi dosli nama jer smo prosle godine mi isli tamo

hvala na ekspres odgovoru, renneedit- ipak je tsva u pravu izgleda

Edited by DR. KUMALO

Tallijanima gostujemo, Kanadi domaćini, Argentini gostujemo a Češkoj smo domaćini.

Znaći kombinovaniПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Rekao je jaki antiinflamatorni lekovi.
Seronja. <_<Mogao je malo reklame da napravi a nas informiše.Brufen nije sigurno.Srećom ima tetive kao trkaći konj ali

A sad protiv Kanade

Izgleda da je povreda ozbiljna.

RT @crosscourt1 JUST IN. Novak Djokovic has lost it in tears in middle of Serbian tv interview. Doctor has told him ankle injury serious.

Edited by Jean-Luc Picard

Pa odmah se videlo da je ozbiljna

Dobar fotoraonic-historic_940.jpg

Pa odmah se videlo da je ozbiljna
Mislim da se ovde već javlja mogućnost "par meseci" ozbiljna. Nadajmo se da nije tako.
Mislim da se ovde već javlja mogućnost "par meseci" ozbiljna. Nadajmo se da nije tako.
ne znam di si to procitao ili cuo, ali je utter bullshit. da je slomio clanak ne bi mogao nastaviti da igra, nema painkillera za to. znaci vrlo verovatno je uganuce u pitanju i istezanje ligamenata. a posto su u pitanju ligamenti clanka a ne kolena, trebao bi biti OK za igranje za 10ak dana. e sada. za full recovery ako su stvarno otisli ligamenti, trebace vise vremena, jbg.