Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani: tamo gde se ceni vas novac (iliti: dobre prilike)

Featured Replies

• Author
jbt, otvorio topik i čitam prve postove, i naložio se baš... umalo da krenem da rezervišem... i onda skapiram da je to iz 2007. navuko si me. :lol: ali ako , overiće se i džindžer
little bay nije bitno skuplji sada nego u prvom postu.a dzindzer je ovo leto, 2 za 1, rucak

A di je džindžer?

u Ribljoj Corbi :lol: p.s. iako je dobra fora, evo malo zbilje. u Casinu hotela Jugoslavija

idealan slagvort za ozivljavanje ovog topićaginger tokom leta ima akciju - od 12 do 17h (znači ručak), dvoje jede za 999 dinara.lud'lo, odo da navatavam drugu žrtvu :unsure:
da, da, akciju reklamiraju ispred hotela vec oko mesec dana. ja bio u subotu 20. vesto oko ce prilikom odlaska u ginger uociti da je akcija pocela 21, u ponedeljak.elem, posto sam za propust s datumima okrivio sebe, odlucio sam se samokazniti prezderavanjem (vise nego obicno). nadam se da ce ova ponuda 2 za 1, rezultirati vecom posetom gingeru, te da ce samim tim i problem sa ne bas najsvezijim sastojcima koji je i dalje prisutan, nestati..p.s.cuo sam da u zapletu imaju neku jagnjetinu s brdom mladog krompira za neke smesne pare
da, da, akciju reklamiraju ispred hotela vec oko mesec dana. ja bio u subotu 20. vesto oko ce prilikom odlaska u ginger uociti da je akcija pocela 21, u ponedeljak.elem, posto sam za propust s datumima okrivio sebe, odlucio sam se samokazniti prezderavanjem (vise nego obicno). nadam se da ce ova ponuda 2 za 1, rezultirati vecom posetom gingeru, te da ce samim tim i problem sa ne bas najsvezijim sastojcima koji je i dalje prisutan, nestati..p.s.cuo sam da u zapletu imaju neku jagnjetinu s brdom mladog krompira za neke smesne pare
Ja sam dobio u novinama tu ponudu za Ginger ali nisam stigao jos da odem ali cu u sto skorije vreme to ispraviti.Jel bese kari dan utorkom ili sredom?P.s. :lol:

Ubacivali su flajere i u poštanske sandučiće. Od 12-17ha, do kraja avgusta čini mi se, ručak, suši, piće, platiš jedan dobiš dva.

Edited by C žeton

p.s.cuo sam da u zapletu imaju neku jagnjetinu s brdom mladog krompira za neke smesne pare
aha.al mora da dodjes sa grunfom. :lol:
  • 2 weeks later...

isto hotel jugoslavija, restoran kameleon, od 12-17 svedski sto za dve osobe 1400 dinara. sto se mene tice kvalititet hrane skoro za klasu iznad ginger-a. p.s.idem sad na soil&pimp pa nemam vremena za detaljniji opis hrane koja je bila u ponudi.

• 2 years later...
  • Author

sta se desava sa tim ponudama u casinu beograd - svejedno da li je dzindzer ili kameleon. bio neko skoro, kakva je 'rana, posto?

• 1 year later...