yolo Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 jbt, otvorio topik i čitam prve postove, i naložio se baš... umalo da krenem da rezervišem... i onda skapiram da je to iz 2007. navuko si me. ali ako , overiće se i džindžerlittle bay nije bitno skuplji sada nego u prvom postu.a dzindzer je ovo leto, 2 za 1, rucak
assück Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 u Ribljoj Corbi p.s. iako je dobra fora, evo malo zbilje. u Casinu hotela Jugoslavija
nenad Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 idealan slagvort za ozivljavanje ovog topićaginger tokom leta ima akciju - od 12 do 17h (znači ručak), dvoje jede za 999 dinara.lud'lo, odo da navatavam drugu žrtvu da, da, akciju reklamiraju ispred hotela vec oko mesec dana. ja bio u subotu 20. vesto oko ce prilikom odlaska u ginger uociti da je akcija pocela 21, u ponedeljak.elem, posto sam za propust s datumima okrivio sebe, odlucio sam se samokazniti prezderavanjem (vise nego obicno). nadam se da ce ova ponuda 2 za 1, rezultirati vecom posetom gingeru, te da ce samim tim i problem sa ne bas najsvezijim sastojcima koji je i dalje prisutan, nestati..p.s.cuo sam da u zapletu imaju neku jagnjetinu s brdom mladog krompira za neke smesne pare
*edited by mod Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 da, da, akciju reklamiraju ispred hotela vec oko mesec dana. ja bio u subotu 20. vesto oko ce prilikom odlaska u ginger uociti da je akcija pocela 21, u ponedeljak.elem, posto sam za propust s datumima okrivio sebe, odlucio sam se samokazniti prezderavanjem (vise nego obicno). nadam se da ce ova ponuda 2 za 1, rezultirati vecom posetom gingeru, te da ce samim tim i problem sa ne bas najsvezijim sastojcima koji je i dalje prisutan, nestati..p.s.cuo sam da u zapletu imaju neku jagnjetinu s brdom mladog krompira za neke smesne pareJa sam dobio u novinama tu ponudu za Ginger ali nisam stigao jos da odem ali cu u sto skorije vreme to ispraviti.Jel bese kari dan utorkom ili sredom?P.s.
C žeton Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 (edited) Ubacivali su flajere i u poštanske sandučiće. Od 12-17ha, do kraja avgusta čini mi se, ručak, suši, piće, platiš jedan dobiš dva. Edited July 2, 2009 by C žeton
foto Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 p.s.cuo sam da u zapletu imaju neku jagnjetinu s brdom mladog krompira za neke smesne pareaha.al mora da dodjes sa grunfom.
nenad Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 isto hotel jugoslavija, restoran kameleon, od 12-17 svedski sto za dve osobe 1400 dinara. sto se mene tice kvalititet hrane skoro za klasu iznad ginger-a. p.s.idem sad na soil&pimp pa nemam vremena za detaljniji opis hrane koja je bila u ponudi.
yolo Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 sta se desava sa tim ponudama u casinu beograd - svejedno da li je dzindzer ili kameleon. bio neko skoro, kakva je 'rana, posto?
yolo Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 http://grupovina.rs/popust/putic-iznenadjenja/
Recommended Posts