Jump to content
IGNORED

Linkovi za gubljenje vremena

Vesna

Recommended Posts

Posted
:lolol::Hail:
Uzo zlato u bacanju koplja (260,0 m) i konjizmu... :0.6: Ali dizanje tegova, spektakl :lolol:
  • Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

24

• mlatko

22

• Mr.Mxyzptlk

18

• aram

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
odlicna je! mada, vrlo je tesko, pogotovo sto je mala kocka. neki bas dobro cepaju. reaktor |zanimljivo :) kelt |svasta ima nesto tu, hvala za share :)
Posted
odlicna je! mada, vrlo je tesko, pogotovo sto je mala kocka. neki bas dobro cepaju.
Misim ono... ne moras uvek igrati 1vs1Utisni se u vode protiv 8 igraca. Ja saam sebe uvek medju prvima pobedim, toliko se usmotanim
Posted (edited)

hahahha, sto je najludje, mislim kada bih igrao 1:1 da bih imao neke sanse. kocka je bila puna [pet osoba] guzva ludilo. ja se nekako zabodem prvi, sto je i logicno budici da sam n00by :D

Edited by bob mould hair style
Posted

I ja uglavnom odigram noobi ali ima dana kad derem sve redom. Dobra vezba za fokusiranje a jednostavna

Posted

sada sam bio drugi 2x za redom :) igralo nas petoro. sada sam malo usao u semu. treba da napravim sto veci radijus za sebe. mada.. nervira me kada zaboravim sta je levo-desno :(

Posted
sada sam bio drugi 2x za redom :) igralo nas petoro. sada sam malo usao u semu. treba da napravim sto veci radijus za sebe. mada.. nervira me kada zaboravim sta je levo-desno :(
:Dpa to je najlakšea još kad se uključi promena pravca, sve je nao-naopako :Pmislim najlakše je zaboraviti dok se ne uigraš
Posted (edited)

mozda je najlakse, ali sam zato 2x bio drugi, a ne poslednji :Dvidis, nisam znao za ukljucivanje promene pravca :( znaci, u nekom trenutku se promeni pravac, ali nisam to ja uradio nego program? :( pa, onda je to razlog sto krenem lepo, i cudim se kako sam skrenuo u pogresnom pravcu.

Edited by bob mould hair style
Posted (edited)

:Dedit: :lol:

Edited by mlatko
Posted

koliko?

ja nabih 70  malopre. puce me adrenalin, dlanovi se oznojise!

• 2 weeks later...