Jump to content
IGNORED

Linkovi za gubljenje vremena

Vesna

Recommended Posts

Posted

21559 i to sam imao neku vukojebinu za koju sam mislio da je u Australiji a ona bila u Meksiku.

• Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

24

• mlatko

22

• Mr.Mxyzptlk

18

• aram

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vozi Misko :D zamisli da si na kastingu za Mission imposible 7(Ili odredi stranu sveta, pogledaj kakva mahovina raste pod kojim drvetom i trazi znakove pored puta... samo ce ti se kasti. ah, da, mahovinu nemoj jesti)

Posted

Tražim ja znakove al dobijem samo put i oko njega divljina.

Posted
32382 - 4 od 5 ispod 100m, a preostali samo malo iznad...Rekord - 2m na severu Brazila...

2m.png

Posted

Your guess was 0.002 km from the correct location and gave 6479 points.http://www.geoguessr.com?v=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%3Dlokacija E

Posted

20 metara, neka crkva u francuskoj baskiji. ne mogu prezaliti neki most na ulazu u kijev gdje me je prevario putokaz.

Posted
323925 lokacija pogođenih na distancama, redom: 5m, 39m, 7m, 1m i 3m...Ovo mi je bila naredna igra posle prethodno postovane. Počnem, nađem jednu lokaciju i ostavim u browseru, pa posle tražim narednu. Mnogo sam bio bliži nego prošli put, a sad vidim da sam dobio svega 10 poena više...
Posted

koji ste vi fanatici :oMeni ovo zanimljivo, ali da mi da zadatak, okrenem se oko sebe i pokusam pogoditi kontinent :D

Posted
koji ste vi fanatici :oMeni ovo zanimljivo, ali da mi da zadatak, okrenem se oko sebe i pokusam pogoditi kontinent :D
+1
Posted

Pa tako je i najzanimljivije igrati - expert level. Imaš pravo da se okreneš 360 stepeni, ali nema kretanja i nema traženja u drugom tabu na google maps. Opališ, pa kom obojci, kom opanci.

Posted

Pa ja sam u pocetku tako al onda vidim rezultate ovde. Mada realno tesko da bi sta pogodili priblizno bez gugla.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted

Meni je bez googla bio najbolji pogodak neka raspala selendra u Nebraski ili tako negde, naravno, slučajno sam raspalio. Oko 10 kilometara razlike.Sa googleom mi je 10m.