Jump to content
IGNORED

Linkovi za gubljenje vremena

Vesna

Recommended Posts

Posted
Meni je jednom ispalo ogromnim slovima "WELCOME TO KETCHIKAN"... :)
i meni dosao. promasio za 20 metara. :D
  • Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

24

• mlatko

22

• Mr.Mxyzptlk

18

• aram

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mene konstantno na drugoj slici baca u neku vukojebinu gde civilizacija jos nije stigla, naravno svaki put posto prvo mesto pogodim ko prstom <_<

Posted

Hehe, meni izaslo neko Kordun/Banija selo. Cim sam video da one nezavrsene kuce na sprat bilo je jasno da je to nesto nase. Btw, jebao ih Brazil i Juzna Afrika.

Posted

је л вам се понављају локације, мени су од неких 5 пута што сам играо две локације биле исте (тј. померено низ пут неких 100-инак метара)

Posted

Dao mi pogled na Golubacku tvrdjavu od preko Dunava. Promasio za 30 metara

Posted

Uzasno mrzim kad me krene serija sa gradovima, a onda me u poslednja dva upropasti sa nekom sprzenom zemljom gde ni ptice nema, pa pobrkam Bocvanu i Australiju i dobijem liniju preko cele mape.

Posted

tablice GE i svajcarska zastava. 3km najblize

Posted

Your guess was 0.008 km from the correct location and gave 6479 points.

Posted
28390Prebacio bih 30k, samo sam se zaleteo sa nekom francuskom selendrom i uzeo jedva nesto vise od 2k :dry:Al sam zato ubo neku rusku pripizdinu majstorski, omasio samo za 14m. I to zato sto je coljava karta bila, pogodio bih u metar :cool:
Posted

Najbolje do sada mi je 20430, nije nešto, ali opet...Rekord blizine mi je 41 metar u blizini Duranga i 75 metara severno od Čikaga, ovo je prilično zarazno... Greško sam pogrešno kliknuo bližeći se potopljenoj crkvi na severu Italije i bio bih bolji, ali smešno mi je što sam sada poslednje pitanje... Gledam neki put u nekoj vukoebini i sve me vuče na Moj privatni Ohajo :lolol: , i kažem sebi: Koji crni Ohajo, on je na istoku, tako sam zeznuo poslednje pitanje, šteta...

Posted

Pogodio hotel u ozilendu u nekoj vukojebini 12m od njega. Sad dobio nesto sto nema nicega na slici samo divljina :mad: