Garnirung Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Sky će sutra sigurno da pokida, tako da taj pad od juče nije nešto mnogo bitan. Deveta etapa bi mogla malo da zakuva, mada posle onog na Djiru.... sve je relativno Link to comment
Grandilof Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Dobar TTT. I ja sam ocekivao Sky da dobije, kad ono ipak izgleda BMC, a i jos par njih nisu daleko. QS je trebao dobiti, dok je sa druge strane Moviestar podbacio. Link to comment
freakns Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 van Avermaet i Tejay na celu, Porte na 51sec. velika pobeda BMC. Fuglsang isto na 51, Uran na 35, Dumoulin na 11... za sada u velikim problemima Nibali na 1:06 i Bardet na 1:15, obzirom da je Froome na 55 od Skyja Thomas na 3 sec, mozda mu dadnu malko da se voza. Movistar u problemima, jer su Valverde i Landa na 51, sto je OK, ali je Quintana preko 2m u zaostatku. mozda daju Landi da bude prvi vozac?! mnogo ce pokazati prva brda... Link to comment
Grandilof Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Sagan se vraca starim navikama. Link to comment
freakns Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 odlican zavrsetak juce... malo uzbudjenja da li sam ja lud ako pomislim posle onoga da ih Froome nece osotaviti sve po 3min samo kada mu dopizdi? Link to comment
Garnirung Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Meni je više bilo interesantno kako je Tomas šprintao za one bonus poene. Mislim, može da bude i "bolje ja nego neko drugi", al imao je zanimljivu izjavu pre Tura, kako će videti na Alpima ko će ustvari biti lider ekipe. Ono, delovalo kao PR bullshit, ali ko će ga znati. I Den Martin rekao da će napasti etapu u prvoj nedelji, pa mu uspelo Link to comment
Garnirung Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 (edited) Port se izgleda sjebao padom, nisu prešli ni 10 km Bedak, jbg, ovaj put je baš delovao u podijum formi Edited July 15, 2018 by Garnirung Link to comment
zoki Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Out definitivno, ključna kost, jebiga Link to comment
Barsa Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Ova kocka ne znas jel gore kad je mokro ili suvo, danas svi zivi popadase. Link to comment
Nesh Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 (edited) Julian Alaphilippe arrives solo at Le Grand-Bornand. It's his first Tour de France stage victory. Greg Van Avermaet retains the yellow jersey. Edited July 17, 2018 by Nesh Link to comment
Garnirung Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 (edited) Svaka čast Alafilipu, baš sam sumnjao da može da uzme etapu danas. Uopšte, Quickstep razbija sezonu Edited July 17, 2018 by Garnirung Link to comment
freakns Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Van Avermaet dodao covek jos minut ipo, ima 2:22 ispred Thomasa... ne znam koliko ce mu to biti dosta da prezivi sutra i prekosutra, ali svakako sve cestitke. nakon gubitka Portea i Tejaya, covek ostade sam da vodi tim... nego, zasto je Veljic stalno pricao o prednosti Van Avermaeta nad Thomasom? znam da covek ima minut ispred Froomea, ali tesko da ga taj minut cini prvim vozacem. jesam ja nesto propustio, pa Froome vise nije prvi vozac Sky? Link to comment
Garnirung Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Ma teško, i Breilsford je tvitnuo pre neki dan, da je Frum bez sumnje prvi vozač Doduše, možda je to neki serbian-jew double bluff Link to comment
Delija67 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Ne verujem. Mislim da ce svi da se cuvaju za Alp d'Huez. Danas moze da napadne neko ko ima ambiciju samo za tackastu majicu i bice velika borba grupeta da stigne pre vremenskog limita. Link to comment
Recommended Posts