freakns Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 tja.. nije napao do kraja... Froome ko kompjuktor ali napasce jos jednom Nibali, mora... i to ne u zadnja 2km, pre toga Link to comment
freakns Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 bravo za Lopeza i Zakarina! Zakarin iznenadjenje Vuelte do sada.... a Sky i Froome ce unistiti biciklizam ako vec nisu... jebali ih njihovi kompjuktri i racunanje Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Svaka cast za Lopeza. Jedva cekam da i on predje u Sky da radi za Froomea... Ovaj je neunistiv, jos na svakoj etapi uspije da uzme malo vise vremena. Link to comment
Giga Moravac Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Ne znam, ovo je u stvari bez veze. Ovo je kao ono cuveno - Fudbal igra 22 igraca i na kraju pobede Nemci. Na srecu, evo je trka oko Britanije. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Bogami, danas konačno froome u problemu. Na ovom ludackom usponu. Skoro sigurno i dalje osvaja, ali probace nibali gdje god bude mogao Link to comment
freakns Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 ma pustio ga da ne bude sumnjivo... i izgubio 30sec... a nema vise gde Nibali da napadne, nego jos u subotu na Angliru. tesko ce ovaj izgubiti vise od minute tamo Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Borba za prvo mjesto je gotova [mada ocekujem neki Nibalijev futile attack], ali svakako preporuka da se gleda - zadnja planinska etapa u karijeri Contadora. Voljeli ga ili ne, tesko da se moze reci da biciklizam ne gubi dosta njegovim odlaskom. Nema previse takvih vozaca u pelotonu... Link to comment
Grandilof Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Gde ne gubi, iako znam da ce doci taj dan, opet sam se smorio :( Link to comment
sekretar Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Kakva borba za svaku poziciju u generalnom plasmanu. Bas mi je drago da se majstor poput Contadora oprosti pobedom na ovakvom brdu Sent from my .... using Tapatalk Link to comment
Grandilof Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Zafalilo je za podijum, ali nema veze, kapa dole majstore ! Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment
Garnirung Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Svaka čast majstoru, oprostio se onako kako je uglavnom i vozio. Frum zasluženo, mada je imao i prilično sreće sa konkurencijom, ali to već nije njegov problem. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Contador Bas mi je drago sto je pobjedio. Veliki sportista. Nije mozda moj omiljeni biciklista [mislim, drag mi je, ali sigurno ne kao Nibali npr], ali jebiga, dobar dio zabave koju smo imali u zadnjih 10ak godina na GT trkama je dosao upravo zahvaljujuci njemu. Kapa dole. Link to comment
kblo konza Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 nadam se da će ovog komentatora posle vuelte odjaviti. ako ima/bude neka peticija negde nekad javite da potpišem Link to comment
Giga Moravac Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Ja slusam Karltona i Sona. Meni su oni sasvim OK. Link to comment
Čutura Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 dumulan razbio tt na wc, skoro minut dao roglicu, frum treci :ziga: Link to comment
Recommended Posts