Jump to content
IGNORED

Biciklizam

malkin

Recommended Posts

Posted
Col du Telegraph and Col de Galibier is out of the Queenstage of this years TDF. Massiv rock slides have damaged a tunnel

:(

Elem, mislim da je Contador definitivno bolji od Quintane nizbrdo. Nije dobar kao Nibali, ali definitivno spreman da rizikuje, vise nego Quintana i pogotovo Froome. 

Slazem se da se Quintana nije puno uznemirio danas, on je dosao samo da trenira. Contador, jbg, ne moze da ne proba da pobjedi

Posted

a u kurac bas... sta ce sada za zadnju etapu? dva puta oko Alpe d Hueza? mada to nije isto bem li ga, Galibier-Alpe d Huez je najjaci combo za ovu godinu :(

i gde je onaj Malkin da vise otvori temu :rant:

Posted

pa verovatno će da ubace Croix de Fer, to bi imalo smisla. 

otvaram u petak-subotu, taman nedelju dana pre trke, bez brige :)

Posted

Oui, Croix de Fer

CIVY822WgAELaK_.jpg

Posted

Giant ne vodi Kitela na Tur. on kaže da se oporavio i da je fit, oni da mu je forma nedovoljno dobra. izgleda da su svi u pravu. a moguće je i da se u timu ozbiljno nadaju da Barguil ima dobre gc šanse pa ne žele da odvlače fokus na Kitela koji nije skroz spreman...

Posted

Fantasy TdF je otvoren, siđite dole do teme!!!

Posted

U medjuvremenu, Nibali odbranio titulu prvaka Italije :wub:

Posted

jel si gledao trku? volim što je pobedio, priprema za Tur fercera isto ko prošle godine.

Posted

Nisam, samo pratio putem™ twittera :/

Kad ce zvanicni topic, narod je nestrpljiv :D

• 1 month later...
Posted

wtf... Aru, Landa i Nibali idu na Vueltu :lolol:

Posted

Tacno sam znao :lol:

Vino se zajebava. 

Posted

Bruka od organizacije, totalni cirkus ... :isuse:

Posted

GledamLondon klasik, i stvarno nemam pojma sta je ovim na motorima, malopre Vanmarcke ima prednost 20 sekundi vodi ispred svih i lik na motoru mi prilazi i dodiruje ga rukom, nesto kao protestvuje