gervasius twinkleminkleson Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Col du Telegraph and Col de Galibier is out of the Queenstage of this years TDF. Massiv rock slides have damaged a tunnel :( Elem, mislim da je Contador definitivno bolji od Quintane nizbrdo. Nije dobar kao Nibali, ali definitivno spreman da rizikuje, vise nego Quintana i pogotovo Froome. Slazem se da se Quintana nije puno uznemirio danas, on je dosao samo da trenira. Contador, jbg, ne moze da ne proba da pobjedi
freakns Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 a u kurac bas... sta ce sada za zadnju etapu? dva puta oko Alpe d Hueza? mada to nije isto bem li ga, Galibier-Alpe d Huez je najjaci combo za ovu godinu :( i gde je onaj Malkin da vise otvori temu
malkin Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 pa verovatno će da ubace Croix de Fer, to bi imalo smisla. otvaram u petak-subotu, taman nedelju dana pre trke, bez brige :)
malkin Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Giant ne vodi Kitela na Tur. on kaže da se oporavio i da je fit, oni da mu je forma nedovoljno dobra. izgleda da su svi u pravu. a moguće je i da se u timu ozbiljno nadaju da Barguil ima dobre gc šanse pa ne žele da odvlače fokus na Kitela koji nije skroz spreman...
gervasius twinkleminkleson Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 U medjuvremenu, Nibali odbranio titulu prvaka Italije
malkin Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 jel si gledao trku? volim što je pobedio, priprema za Tur fercera isto ko prošle godine.
gervasius twinkleminkleson Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nisam, samo pratio putem twittera :/ Kad ce zvanicni topic, narod je nestrpljiv :D
gervasius twinkleminkleson Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Tacno sam znao Vino se zajebava.
sekretar Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Greg Van Avermaet @GregVanAvermaet 4h4 hours ago I was going to win classics San Sebastián until the motto run into me and put me on the ground. Game over! Bravo organization, bravo motto! https://www.youtube.com/watch?v=EKWDjzRf_G4
sekretar Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 GledamLondon klasik, i stvarno nemam pojma sta je ovim na motorima, malopre Vanmarcke ima prednost 20 sekundi vodi ispred svih i lik na motoru mi prilazi i dodiruje ga rukom, nesto kao protestvuje
Recommended Posts