Jump to content
IGNORED

Biciklizam

malkin

Recommended Posts

Posted

kakav promašaj, jbt. pa zar nisu mogli bolje da isplaniraju...

Posted (edited)

mali Jejts opasno vozi.

ajde Tidžej!

Edited by malkin
Posted (edited)

odlična trka. žao mi Van Garderena, ali šta da se radi.

kakav će Poels zmaj od domestique-a da bude, da se smrzneš.

voleo bih da je Nibali malo jači bio juče i danas, ali kaže da je u formi u kakvoj je bio prošle godine u ovo vreme, valja mu verovati...

Sajmon Jejts :Hail:

8wk2fa.png

Edited by malkin
Posted

Super bio Dauphine, opet. Steta sto Tejay nije pobjedio, i Froome mi nikako nije pretjerano simpatican, al dobro je vozio, svaka cast. 

Nibali, mislim da ipak nije tako los kako je juce izgledalo, samo je mozda malo iza nekih u pripremi za Tour. 

Contador i Quintana su zajedno na Ruta del Sud ove nedelje. 

Posted

Kako sad izgleda, Frum je nepobediv. Opet, svaka trka je prica za sebe. Videcemo.

Posted

Sta znam, meni ne djeluje bas nepobjedljivo. Mislim, jeste jak, ali djeluje mi otprilike isto kao prosle godine, svakako ne onako vanzemaljski kao prije dvije godine. 

Posted

Sta znam, meni ne djeluje bas nepobjedljivo. Mislim, jeste jak, ali djeluje mi otprilike isto kao prosle godine, svakako ne onako vanzemaljski kao prije dvije godine. 

slazem se za fruma, a i cini mi se da nibali nije otkrio sve karte ovde, nije mi izgledalo ko da je grizo kolko moze

Posted

:(

Bas steta za Tejaya :/

Elem, da elaboriram malo za Froomea, meni on djeluje najjaci. Ali ne djeluje mi nikako nepobjedljivo, i cak bih rekao da i Contador i Nibali, a bobami i Quintana, imaju bolji, hm, nos za trkanje, takticki su zreliji. Ja imam osjecaj da Froome dobija onda kad su mu idealni uslovi, a cim se pojavi neka varijabla, nastaje problem. Zavisice mnogo toga i od ekipa, ne znam sta od Tinkofa mozemo ocekivati, u teoriji su mozda i najjaci, u praksi, na Giru ih nije nigdje bilo. Astana je superjaka, Sky takodje. Movistar, ne znam sta ce sa Valverdeom, nadam se da ne ide na Tour, ali Quintana ce svejedno imati odlicnu podrsku [npr Igor Anton ce biti tu]. 

Sta znam, u teoriji bi mogao ovo da bude bas dobar Tour, da ne kazem najbolji u zadnjih nekoliko godina, ali ko zna kako ce to izgledati. Ako sve bude islo prema planu za Sky, ucinice ga dosadnim, ali kocka, moguca kisa, dvojica likova kakvi su Nibali i Contador - ima potencijala da bude mnogo vise haosa nego sto bi oni zelili. 

Posted

Pa dobro, Frum je juče uz debelu timsku pomoć u sekund dohvatio 18 sekundi Van Garderena. Nije to baš referenca za nekakvu kapitalnu prednost na Turu. Plus je imao lepu krizu tamo negde kod Rodrigezovog napada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Odlicno, drago mi je za Pozzoviva :)

A i za Pinoa. 

Pogledacu malo kasnije video, cuh da je bila dobra trka. 

Danas pocinje Route de Sud, Contador i Quintana su tamo. Na svakoj od 4 etape ima brda [mada je samo jedna prava brdska etapa]