malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 sad, zavisi šta podrazumevaš pod top GC kandidatima. Porte na ovoj trci to jeste, bar tako za sada izgleda. ovo je zapravo prvi put da on vozi GT za sebe, sa dobrom, planiranom pripremom i ekipom koja radi za njega. pre će biti da ne pripada prvom ešelonu GT favorita nego da pripada, ali ja mislim da ne možemo o tome ljudski da sudimo pre kraja ove trke. Link to comment
laufer Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Gde mogu da se vide sastavi timova ? Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 ja za startne liste (i štošta drugo) idem na cyclingfever.com. a ima i na cyclingnews.com, npr. (kucam sa telefona, nezgodno mi da linkujem) Link to comment
San Epifanio Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Odgledao snimak etape. Moram priznati da mi nije bas najjasnije da se timovi ovako raspadnu na cetvrtoj etapi i to na brdu trece kategorije. Sto je odustao Talanski? Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 virus i/ili alergije. šteta, ovo mu je bio važan deo priprema za Tur, trebala mu je ova nedelja trkanja u nogama. Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 (edited) inače, živo me zanima kako će sutrašnja etapa da izgleda posle ovoga danas. osim Mika Rodžersa i donekle Krojcigera, Sakso se i nije pretrgao danas. mogli bi da testiraju Astanu ako se Alberto bude dobro osećao. mene je zapravo najviše iznenadila ovako rana agresivnost Astane. očekivao sam da će da budu ispod radara dok se Aru ne dovede sasvim u top formu. mož biti da su pržili konkurenciju pričama o njegovom zdravlju, nespremnosti i sl. Edited May 12, 2015 by malkin Link to comment
San Epifanio Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Moglo bi da bude zanimljivo sutra. Cilj je na brdu druge kategorije, koje je ne narocito strmo, ali zato dugo skoro 20km. Link to comment
malkin Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 bravo Polanc, odlična pobeda. drago mi i zbog Lamprea. fino se zakuvalo, sad će Sakso morati da čuva majicu, a Astana deluje baš jako i pametno voze. biće baš zanimljivo. Link to comment
San Epifanio Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Kontador danas napravio dobar posao za Arua. Fino su se drzali Aru i Port kod Kontadorovog napada. Hoce li Saxo poklanjati roze majicu koliko sutra? Link to comment
malkin Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 (edited) sutra će sprinterske ekipe da kontrolišu beg, sumnjam da će Sakso morati da radi na čuvanju majice. prekosutra će biti zanimljivije u tom smislu, zgodna etapa da beg pobedi, zavisiće dosta od sastava, tj. koga Sakso pusti u beg. Edited May 13, 2015 by malkin Link to comment
laufer Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Konacno pobeda Sagana na trci kroz Kaliforniju. Link to comment
panta rhei Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 i opet pad. ko moze bolje da ne gleda slike. ja vidoh i nije mi dobro. Link to comment
kurjak Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 baš težak pad u pm Fleča kaže da je ipak došlo do kontakta sa nekim u publici. Pao i Kontador, sranje ... Link to comment
sekretar Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Contador na proslavi po zavrsetku etape, nije mogao levu ruku pomerati Link to comment
Recommended Posts