gervasius twinkleminkleson Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Nisam mogao da gledam danas. Bolje sto nisam. Nadam se da je Pozzo ok :( Link to comment
zoki Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Dobro je.. https://twitter.com/velonews/status/597810506859155456 Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 k-r-e-t-e-n se pojavljuje na 0:10 Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Kreuziger ce biti ovogodisnji Arroyo? Bilo bi, hmm, zanimljivo da Kreuziger osvoji Giro, a onda 10 dana kasnije mu oduzmu to i dodjele drugoplasiranom Contadoru :D Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 ništa ja ne kapiram ovu etapu. Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 vidi Astanu šta učini... Kontador spao na Rodžersa, Porte na Nievea i Koniga. Link to comment
Čutura Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 ja malopre stigo kuci i nista mi nije jasno :D kontador vuce, aru iza njega, nidje radnika a na pedes i kusur kilometara do kraja Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 pa šta će da bude u trećoj nedelji kad ovako voze danas :D Link to comment
Nemanja Posrbica Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Bravo momak, tako se vozi. Za vozača od 22 godine, ovo je enorman uspeh, pogotovo kada je praktično sam odbranio na spustu grupu od 15-20 vozača. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Odlican Formolo, svaka cast! Uvijek mi je zabavno kad se vozaci raduju misleci da su pobjedili, kao Clarke danas. Ne bih rekao da se radovao zbog roze majice, vidi se kad mu Visconti kaze da nije prvi kako se hvata za glavu No, svaka cast i njemu [i uopte, Orica odlicna]. Link to comment
malkin Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 ma mora da je znao, nema šanse da toliko nema pojma o situaciji u trci. uhvatio se za glavu zbog roze majice, 100%. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Dobra etapa za rasplet trke. Već nakon četiri etape su se tri favorita definisala i biće lakše da se ide u beg zbog već sada velike razlike između vrha generalnog plasmana i većine vozača. Giro je dosta izgubio na kvalitetu ekipa ove sezone zbog prijave Contadora još krajem prošle godine. Niko sem Arua nema kapacitet da bude top GC vozač od ovogodišnjih takmičara (dobri su Uran i Porte, ali to nije to). Nekako imam utisak da je prošlogodišnji Giro bio kvalitetniji. Vrlo dobro izdanje Astane, ostaje da se vidi koliko će ih ovaj snažni voz košatati kako vreme odmiče. Link to comment
Recommended Posts