gervasius twinkleminkleson Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 True dat. Mozda i napravim koju izmjenu. :D Link to comment
Čutura Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 (edited) ContadorAruNieveAntonGreipelPineauKiryienkaPaulinhoClarke Edited May 8, 2015 by Čutura Link to comment
malkin Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 imam super tim za 102 poena, da me ubiješ ne znam gde da oduzmem ta dva... Link to comment
malkin Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 (edited) imamo 6 ekipa za sada u ligi. ajde Posrbice, zoki, Garnirunže, Tolaa, San Epifanio, panta rhei... nemojte da moram pm-ove da šaljem Edited May 8, 2015 by malkin Link to comment
keitel Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Tim: keitels Prijedlog: da se napravi poseban topik za fantazi na odgovarajućem podforumu? Link to comment
malkin Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 (edited) ja ne bih otvarao poseban topik, nisam siguran da će se pisati dovoljno da opravda dva topika. možemo da iscimamo moderaciju da splituje ako krene da guši pričanje o trci :D ako bismo terali i pogađalicu, to bi već bilo druga stvar... edit. nego, priznajte vi što kačite ekipe pre dedlajna da nas samo zavlačite. ja sam takav genijalan sastav sklopio da ne dam nikome da vidi edit 2. bila bi fora da smo se dogovorili da ne stavljamo Kontadora u timove, ovako ćemo ga svi imati. a i ja bih mogao da izvedem sastav sa 9 Italijana... Edited May 8, 2015 by malkin Link to comment
zoki Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Može, trebao bi nam jedan, ja sam ovo sinoć na brzinu pravio.. Fantasy na dva točka ili tako nešto.. :) Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 ja ne bih otvarao poseban topik, nisam siguran da će se pisati dovoljno da opravda dva topika. možemo da iscimamo moderaciju da splituje ako krene da guši pričanje o trci :D ako bismo terali i pogađalicu, to bi već bilo druga stvar... edit. nego, priznajte vi što kačite ekipe pre dedlajna da nas samo zavlačite. ja sam takav genijalan sastav sklopio da ne dam nikome da vidi edit 2. bila bi fora da smo se dogovorili da ne stavljamo Kontadora u timove, ovako ćemo ga svi imati. a i ja bih mogao da izvedem sastav sa 9 Italijana... Moze ovo za bez kontadora, slazem se. Sto se same trke tice, da obavimo i to: Gazzetta site Prva etapa je ekipni hronometar od San Lorenzo Al Mare do San Rema. Profil: Prvi dan odmora je nakon 9. etape, 18. maja. Vec etapa u nedelju ima mala brda, ali nista sto bi moglo da utice na generalni plasman. Ali treca je vec ovakva: Link to comment
malkin Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 to šefe :) da dodam da peta etapa ima prvi brdski finiš (kucam sa telefona ne mogu da linkujem..) i da ovaj sutrašnji hronometar ima tehnički zahtevnu trasu; uski vijugavi putevi, a kad se uzme da svako treba da povuče po oko 2km, biće brzo i zanimljivo. ne bih radio to za Kontadora ipak, kasno je. može da se desi da neko ne pogleda forum pre početka trke a da je već prijavio tim. više sam mislio da bi bilo kul da smo se ranije organizovali pa tako nešto probali, mada suštinski nije mnogo bitno. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Da da, imas pravo. Elem, gazetin Giro app djeluje nelose, koga zanima :) Link to comment
Garnirung Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 A ja baš pomislih da li će da bude neke igrancije i da bacim pogled na topić :) Evo tima Link to comment
panta rhei Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 nisam nista ispratio, tesko cu da pratim i nemam vremena, ali ipak. :) Link to comment
malkin Posted May 9, 2015 Author Share Posted May 9, 2015 Astana baš dobra, nisam očekivao da će moći ovakvu razliku da naprave u odnosu na Sky, npr. odlično za Arua, ako mu treba da se oporavi do treće nedelje ne smeju nikakve gubitke do tada da prave. Link to comment
Recommended Posts