Jump to content

Biciklizam

Featured Replies

Sagan je u negativnoj fazi. Stvarno treba biti baksuz da te izda bicikl u finisu.

• Author

kakav Amstel Gold sunce ti :Hail:

ko nije gledao obavezno da skine i odgleda i to bez proveravanja rezultata trke :D

Fenomenalna trka :Hail:

• Author

ludnica, ludilo. jedva čekam da opet gledam natenane. 

ali Bling Metjuz na Žilberovom točku, heroji i tragičari trke, kakav je to duel bio. ne mogu da se opasuljim, ne znam tačno zašto ali ova trka me načisto poremetila :D

Ovaj sa Eurosporta umire od smeha na pad. Ehehheheh evo taj i taj je već lomio ključnu kost ove godine hahahhah sada pokazuje kao daj sklonite ovog sa mene drugog vozača hahahhah

• 2 weeks later...

Giro samo sto nije. Saxo sa najjacim timom [basso i Kreuziger, izmedju ostalih, pomazu Contadoru]. Ne vidim ko bi mogao da im pomrsi racune, mada ko zna. I Sky je jak [Nieve, Kyrienka, Konig], a bobami i Movistar [Anton, Inxausti, drugi Quintana] ali ni jedni ni drugi nemaju bas prejakog lidera. Uran bi mogao biti u vrhu, ali Contador je apsolutni favorit. Jedino je pitanje koliko ce zaista forsirati, jer hoce i Tour da juri.

pre jedno mesec dan je negde pisalo da je potvrdio djiro i vueltu za ovu godinu, tur se nije pominjao..

Nije delovao Contador ubedljivo ove sezone kao što je umeo da bude tokom proleća. Aru može da bude ozbiljna pretnja.

• Author

Aru će teško išta da uradi, bolest mu je prilično upropastila pripremu za Điro. pričalo se da bi Nibali mogao da upadne u tim umesto njega u zadnji čas.

ja bih voleo da VDB nešto uradi, dobro je delovao u pripremnim trkama.

e da, i ja koliko znam Kontador će voziti Điro-Tur kombinaciju.

jel ima zainteresovanih za onaj fantazi od prošle godine? mislim da imaju igru i za Điro.

Onaj fantazi u kojem sam ja izdominiro? :D

Moze.

Aj baci link. Treba i ja da branim vicesampionsku titulu

Evo napravio, upadajte

http://www.velogames.com/

League Details

League Name: PPP
League Code: 07200451

Ima i za Tour of California :D, hoće neko? :lol:

Edited by zoki

• Author

hvala zoki! 

nego, za Điro mora da se sastavi tim do početka trke sad u subotu.

Sastavio sampionski tim.

TST.pngContador

MOV.pngIntxausti

LTS.pngVan Den Broeck

AST.pngLanda

LTS.pngGreipel

MOV.pngQuintana

CCC.pngPaterski

BMC.pngAtapuma Hurtado

KAT.png Zakarin

Edited by gervasius twinkleminkleson

• Author