malkin Posted May 27, 2012 Author Share Posted May 27, 2012 De Gent na podijumu :0.6: Hesjedalu Điro. Mislim da od Induraina nije pobedio na jednom GTu ovako visok čovek. Svaka čast. Link to comment
Barsa Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Svaka cast Hesjedalu, i posebno de Gendtu za jucerasnju etapu i djiro Link to comment
Krangovo telo Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Bravo za Hesjedala zasluzio je i za da DeGenta odusevio me juce. Link to comment
Čutura Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 ja zadovoljan, hesjedal degent purito <_< , ne volem oportuniste :) Link to comment
malkin Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 U Radioshacku veselo.Sve ovo je izreceno pre nego sto je Endi izgubio 3 minuta na danasnjoj etapi Dofine. Sve to kao povod za jednu od najjacih Downfall obrada do sada. I to taman kad sam mislio da su mi se toliko smucile da ni jednu vise necu moci da odgledam :D http://www.youtube.com/watch?v=7KSmE2u3rKo&feature=player_embedded Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 "Andy, it is okay" Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Izgleda nista od Toura za Andyja, zbog povrede sa Dauphine :(Ne obozavam ga, ali stvarno smor.Jbt, na kraju ce neki dosadni Wiggins pobjediti Link to comment
keitel Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Poslednja šansa za Menčova, cijenim. Link to comment
Barsa Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 a mogao bi i vino jos jednom da se oproba :) Link to comment
malkin Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 Izgleda nista od Toura za Andyja, zbog povrede sa Dauphine :(Ne obozavam ga, ali stvarno smor.Jbt, na kraju ce neki dosadni Wiggins pobjeditiSamo još da odluči da vozi Vueltu i imaćemo najjači GT godine u septembru, prvi put posle... pa, ikada.A da će Vigins da pobedi valjda jedva da ima sumnje. Ove godine svi organizatori etapnih trka kao da se takmiče ko će da mu napravi bolju trasu. Pariz-Nica, pa Romandija, pa Dofine, pa Tur. Kako sad stvari izgledaju, Evans je jedini koji bi mogao da ga pobedi.Poslednja šansa za Menčova, cijenim.poslednja, jašta, ali ne baš sjajna. Videćemo šta će da uradi na ruskom TT šampionatu, vozi prvi put posle 11 godina. Ja ću da navijam za njega i za Samua Sančeza, ali jedan nema formu a drugi se pošteno ulupao na poslednjoj pripremnoj trci. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Smor. Wiggins je dosadan, moracu da navijam za Evansa. I da se potajno nadam da ce Samu ili Nibali nesto da naprave, mada sumnjam. U medzuvremenu:Lance Armstrong faces fresh doping charges from USADA Link to comment
malkin Posted June 14, 2012 Author Share Posted June 14, 2012 U medzuvremenu:Lance Armstrong faces fresh doping charges from USADA evo i originalan dokument je procureo. recimo da mi je prva reakcija bila: :yawn2:sad, čitajući originalni dokument... mogao bi Lens da prođe kao Urlih. Ćao 7 pobeda na Turu. Hoseba Beloki FTW! Plus ceo deo o organizovanom dopingu, trafikingu, zaveri... vrlo ozbiljne optužbe. Link to comment
teacher Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 evo i originalan dokument je procureo. recimo da mi je prva reakcija bila: :yawn2:sad, čitajući originalni dokument... mogao bi Lens da prođe kao Urlih. Ćao 7 pobeda na Turu. Hoseba Beloki FTW! Plus ceo deo o organizovanom dopingu, trafikingu, zaveri... vrlo ozbiljne optužbe.USADA kad zagrize ne pušta. Ovo će ići i do Kongresa. Gotovo je sa Lensovim legacyjem. Link to comment
freakns Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 sunce ti jebem... nakon par godina suskanja i cedjenja informacija, krenuli su full force... ako se ovo dokaze, odose Lance i Bruyneel u picku materinu Link to comment
teacher Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Samo treba videti šta je USADA uradila sa bejzbol legendama nakon što su dobili sve informacije. Kao pitbul, kad ugrizu ne puštaju. Ćao Lens. Tužno je što će se sada o tome više pričati nego o Turu, ali tu je PPP da to tako ne bude kad počne Tur... Link to comment
Recommended Posts