gervasius twinkleminkleson Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Taman se vratio pred pocetak praaavih etapa :)Taylor Phinney mi je, nakon ovih par etapa, postao jedan od omiljenih biciklista. Badass.
malkin Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Phinney je opasan dečkonja. Sa ovakvom nogom je juče vozio ne mož' biti prijatno.A što se tiče pravih etapa, malo me žulja to što je Điro baš toliko nabio odlučujuće etape u poslednju nedelju. Deluje mi da je trka suviše podeljena na sprinterski deo i na planinski deo. Ali ajde, biće sutra zanimljivo (ne mogu da gledam), a valjda i u subotu (takođe neću moći da gledam) i nedelju. Plus sve mogu da im oprostim samo kad su ubacili Stelvio. Stelvio malopre:
gervasius twinkleminkleson Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 malo me žulja to što je Điro baš toliko nabio odlučujuće etape u poslednju nedelju.True. Bolji je bio prethodnih godina. Al dobro, sta da se radi. Makar je krajolik prelijep :wub:Juche nije bila bash spektakularna etapa, ali drago mi je sto je Chaves pobijedio. Iz nekog razloga, uvijek mi je drago kad Juznoamerikanci naprave dobar rezultat :)
Čutura Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Deluje mi da je trka suviše podeljena na sprinterski deo i na planinski deo.verovatno su hteli da privuku cava i sprintersku ekipu koji se verovatno ne bi ni pojavili da su na pocetku djira morali da se veru po brdima, ovako ce da odvoze prve dve nedelje i spakuju se. cav je to i reko pre djira.
gervasius twinkleminkleson Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Tiralongo :Hail:Bash mi je drago zbog njega.
gervasius twinkleminkleson Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) :) Edited May 13, 2012 by gervasius twinkleminkleson
malkin Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Tiralongo car.Samo da primetim: super je ispala ova kombinacija krakog individualnog i timskog hronometra. Taman su se napravile takve razlike da ljudi poput Skarponija voze agresivno za etapne bonuse, a niko nije sasvim eliminisan iz konkurencije. Gadre i Ruhano su uz Skarponija i Kunega najviše izgubili, očekujem da i oni malo napadaju.
malkin Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Za to vreme, u Kaliforniji:http://www.youtube.com/watch?v=NHzpk_fUxNESagan je zver, od pucanja gume na oko 7km pre cilja do lagane pobede u sprintu.Bunena poterao maler, pukla mu guma kad je prelazio preko sina unutar poslednjeg kilometra (živi bili organizatori).Kalifornijske podijum-cice Međed-žuta majica
gervasius twinkleminkleson Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ova etapa bi trebalo da bude dobra. Vjerovatno za Purita, ali ja se nadam da Gadret pobjedjuje :)
malkin Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Da, Purito... očekivano. Lepa etapa.Purito i Kaćuša izgledaju sasvim ozbiljno na ovom Điru. Ali iskreno, da sam Puritov rival ne bi mi mnogo smetalo što će on da nosi roze majicu kad se krene u Alpe... mada ovih 45 sekundi koliko sad (ako dobro računam) ima u odnosu na Krojcigera (u odnosu na ostale još više) nije uopšte za bacanje.
gervasius twinkleminkleson Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ali, kako je Italija lijepa, koliko simpaticnih gradica. A ovaj finish u Assisiju je spektakularan!Ja se i dalje nadam da ce Rujano i Pozzovivo odlucivati o pobjedniku. Ima li sta bolje nego da gledas kako se dva chovjeka od ukupno 2 metra i 80kg bore? :D
gervasius twinkleminkleson Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Sagan :ziga:Kakva dominacija, anblivbl.
Recommended Posts