Jump to content

Biciklizam

Featured Replies

jbg angry.gif

• Replies 1.9k
  • Views 127.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ispratio danas predstavljanje ekipa u firenci. sve u znaku tour-a, ispraticu prve 3 etape uzivo pa se prebacujem na eurosport sjajna atmosfera mada je firenca ucinila svoje

• I za kraj, Bernal u prolazu.  

• 🤣🤣🤣     Zadnja etapa Tour de Wallonie je prekinuta jer su se izgubili

Posted Images

Jel gledao neko konferenciju? Mozda sam ja asshole, ali posle svega ovoga mi je nekako josh simpaticniji. Mislim da ce biti i prilicno motivisan na Vuelti, i da tamo nece biti poklanjanja etapa. Najavio je da ce se zaliti, i da je dao nalog advokatima da pokrenu postupak i pred civilnim sudovima.

Ja gledao, ali ne celu. Poprilicno sam subjektivan sto se tice kontadora, on mi je medju najomiljenijim sportistima i uz vinukurova najomiljeniji biciklista, tako da sam i ja asshole :D. A i gde je malkin?

Mene uopste ne bi cudilo da mu u formi nekakvog kompromisa daju da vozi Tour.Tada, kao asshole indeed, ne bih imao ni najmanju sumnju u svog favorita.

• 1 month later...

Gledajte Ronde Van Vlanderen danas! Should be loads of fun :)Od 3 na ES1.

skrsio se kancelara, jbt. :(

Kljucna kost. Sto je dobro, jer su prvo pomenuli da je slomio kuk. Steta, bash steta :(

Dobra trka. Navijao sam za Pozzata, cudi me da nijednom nije napao. Ali, Boonen ove sezone objasnjava :Hail:

Niko ne gleda?

jel to boonen utekao sam?edit> iscitah onaj livecomment na es, gazi boonen :)

Edited by Barsa

Ovako se ulazi u legendu :Hail:Na 60km, dok su se Pozzato i Ballan raspravljali ko ce da izadje na smjenu, Boonen i Terpstra se odvojili. Na nekih 50km Boonen otisao sam, i do kraja povecavao prednost. Car.538172_376211432423611_343530789025009_1217931_1103843427_n.jpg

• 3 weeks later...

dve pobede za astanu u poslednjih nekoliko klasika, ko se tome nadao :)

Stvarno, ko bi se nadao. Zao mi je Nibalija, odlican je bio na LBL, al dobro. Za 7 dana pocinje Giro. Ujedno, pocinje serija sporckih dogadjaja, maltene od pocetka maja pa do kraja Olimpijade svaki dan ima nesto. Vrh :)