gervasius twinkleminkleson Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Jel gledao neko konferenciju? Mozda sam ja asshole, ali posle svega ovoga mi je nekako josh simpaticniji. Mislim da ce biti i prilicno motivisan na Vuelti, i da tamo nece biti poklanjanja etapa. Najavio je da ce se zaliti, i da je dao nalog advokatima da pokrenu postupak i pred civilnim sudovima. Link to comment
Krangovo telo Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ja gledao, ali ne celu. Poprilicno sam subjektivan sto se tice kontadora, on mi je medju najomiljenijim sportistima i uz vinukurova najomiljeniji biciklista, tako da sam i ja asshole :D. A i gde je malkin? Link to comment
kralj Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Mene uopste ne bi cudilo da mu u formi nekakvog kompromisa daju da vozi Tour.Tada, kao asshole indeed, ne bih imao ni najmanju sumnju u svog favorita. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Gledajte Ronde Van Vlanderen danas! Should be loads of fun :)Od 3 na ES1. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Kljucna kost. Sto je dobro, jer su prvo pomenuli da je slomio kuk. Steta, bash steta :( Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Dobra trka. Navijao sam za Pozzata, cudi me da nijednom nije napao. Ali, Boonen ove sezone objasnjava Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Niko ne gleda? Link to comment
Barsa Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 (edited) jel to boonen utekao sam?edit> iscitah onaj livecomment na es, gazi boonen :) Edited April 8, 2012 by Barsa Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ovako se ulazi u legendu :Hail:Na 60km, dok su se Pozzato i Ballan raspravljali ko ce da izadje na smjenu, Boonen i Terpstra se odvojili. Na nekih 50km Boonen otisao sam, i do kraja povecavao prednost. Car. Link to comment
Čutura Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 dve pobede za astanu u poslednjih nekoliko klasika, ko se tome nadao :) Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Stvarno, ko bi se nadao. Zao mi je Nibalija, odlican je bio na LBL, al dobro. Za 7 dana pocinje Giro. Ujedno, pocinje serija sporckih dogadjaja, maltene od pocetka maja pa do kraja Olimpijade svaki dan ima nesto. Vrh :) Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Sutra pocinjehttp://www.youtube.com/watch?v=6sSqFgvL244 Link to comment
Čutura Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 kako ferrari iz djokatolija skrsi kava http://www.youtube.com/watch?v=aVHSbHvlGPE Link to comment
Recommended Posts