May 22, 201113 yr šefe, sad ne gledaj, javljam kad se spuste niz Giau :D:Dnajbolja etapa do sad. forza nibali :)
May 22, 201113 yr Author Konkurs za drugo i treće mesto ponovo otvoren. Nibali i Anton mogu do kraja etape da izgube baš mnogo vremena.
May 22, 201113 yr Konkurs za drugo i treće mesto ponovo otvoren. Nibali i Anton mogu do kraja etape da izgube baš mnogo vremena.Anton je iza Nibalija? Nisam video kada je otpao.
May 22, 201113 yr Author Anton je iza Nibalija? Nisam video kada je otpao.Otpao je pre Nibalija. Već je izgubio točak poslednjeg u grupi malo pre nego što je Kontador napao.
May 22, 201113 yr Author Surova etapa. Nieve je jedva imao snage da kao proslavi pobedu.Sve u svemu odličan vikend za Euskaltel, samo još da se vidi koliko je Anton izgubio vremena...
May 22, 201113 yr 7 sati i 20 minuta EPIC!svaka cast nieveu, mada mi je zao garzellija. koje mucenje je bilo do kraja. fenomenalna etapa.gadret opet odlican.kakvi su ovo ljudi :Hail:edit:greska je to za antona u GC, dosao je sa 8 minuta zaostatka Edited May 22, 201113 yr by gervasius twinkleminkleson
May 22, 201113 yr Author edit:greska je to za antona u GC, dosao je sa 8 minuta zaostatka :( I meni je delovalo čudno...
May 22, 201113 yr 7 sati i 20 minuta EPIC!svaka cast nieveu, mada mi je zao garzellija. koje mucenje je bilo do kraja. fenomenalna etapa.gadret opet odlican.kakvi su ovo ljudi Istina, kakvi su ovo ljudi!Gadret odličan drugu sezonu. Prošle nije bio loš na TdF ako se ne varam.