July 19, 20186 yr Zbog toga ja Tour pratim preko one stvari, a uzivam u prolecnim klasicima gde uglavnom sem Kwiatkowskog nema Sky vozaca u borbi za podijumSent from my xxxxx using Tapatalk
July 19, 20186 yr Ja iz godine u godinu sve manje intersovanja, Froome vozio Giro, i to ne vozio nego lagano uzeo na kraju gde da je trebalo 10 minuta uzeo bi i to. I sad opustencija, ranije vozaci koji voze Giro se raspadali na Touru...
July 19, 20186 yr I ja sam prakticno samo juce gledao celu etapu (ili veci deo), ostale na preskok ili uopste nisam gledao. Ostaje da vidimo sta su smislili i da li ce Sky mozda zamoliti Foomea da ne pobedi ovog puta.
July 19, 20186 yr Uzeo bi etapu Nibali da nije pao u onoj guzvi. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
July 19, 20186 yr Jbg, frust. Mada mi se učinilo na sekundu pre nego što je bio kadar sa Nibalijem koji je pao i koga dižu, da je Tomas skrenuo skroz udesno kao da je zabatalio, ali kita.
July 19, 20186 yr 5 minutes ago, San Epifanio said: Uzeo bi etapu Nibali da nije pao u onoj guzvi. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока uzeo bi ko sto bih je i ja uzeo... sta je bilo na kraju? jel ga srusio gledalac ili njegova greska? u prenosu sam samo video da ga podizu i nisu prikazali ni snimak samog pada...
July 19, 20186 yr Nisu prikazali, mada je pitanje i da li je uopšte kamera uhvatila mada će verovatno da se pojavi neki, makar sa telefona
July 19, 20186 yr Meni se cini da je udario u metalnu barijeru. Ali kakvih primeraka bolida ima u publici, to nije normalno. Samo zamisljam sirote tenisere sa ovakvim ludacima.Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
July 19, 20186 yr Kaze nibali da je krenuo za Froomom i da je udario u motor koji je bio preblizuSent from my iPhone using Tapatalk
July 19, 20186 yr Jel se meni cini ili nikad vise idiota u publici? Mislim, uvek je bilo svega. Ali u ovoj meri mislim da nije nikad. Ljudi su sve ludji i tuplji.
July 20, 20186 yr Jbg, i Nibali je napustio trku. http://www.cyclingnews.com/news/vincenzo-nibali-out-of-the-tour-de-france/
July 20, 20186 yr Sprinteri nisu izdrzali 3 vezane brdske etape, juce trku napustili Gaviria, Greipel, Groenewegen, a prekjuce Kittel i CavendishBorba za zelenu majicu izgubila draz, Sagan treba samo da se dovuce do ParizaSent from my iPhone using Tapatalk