sekretar Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Zbog toga ja Tour pratim preko one stvari, a uzivam u prolecnim klasicima gde uglavnom sem Kwiatkowskog nema Sky vozaca u borbi za podijumSent from my xxxxx using Tapatalk Link to comment
Grandilof Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Ja iz godine u godinu sve manje intersovanja, Froome vozio Giro, i to ne vozio nego lagano uzeo na kraju gde da je trebalo 10 minuta uzeo bi i to. I sad opustencija, ranije vozaci koji voze Giro se raspadali na Touru... Link to comment
Nesh Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 I ja sam prakticno samo juce gledao celu etapu (ili veci deo), ostale na preskok ili uopste nisam gledao. Ostaje da vidimo sta su smislili i da li ce Sky mozda zamoliti Foomea da ne pobedi ovog puta. Link to comment
Garnirung Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Ajde Tome i Romane, ne dajte im bar D'uez Link to comment
San Epifanio Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Uzeo bi etapu Nibali da nije pao u onoj guzvi. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Link to comment
Garnirung Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Jbg, frust. Mada mi se učinilo na sekundu pre nego što je bio kadar sa Nibalijem koji je pao i koga dižu, da je Tomas skrenuo skroz udesno kao da je zabatalio, ali kita. Link to comment
freakns Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 5 minutes ago, San Epifanio said: Uzeo bi etapu Nibali da nije pao u onoj guzvi. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока uzeo bi ko sto bih je i ja uzeo... sta je bilo na kraju? jel ga srusio gledalac ili njegova greska? u prenosu sam samo video da ga podizu i nisu prikazali ni snimak samog pada... Link to comment
Garnirung Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Nisu prikazali, mada je pitanje i da li je uopšte kamera uhvatila mada će verovatno da se pojavi neki, makar sa telefona Link to comment
San Epifanio Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Meni se cini da je udario u metalnu barijeru. Ali kakvih primeraka bolida ima u publici, to nije normalno. Samo zamisljam sirote tenisere sa ovakvim ludacima.Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Link to comment
sekretar Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Kaze nibali da je krenuo za Froomom i da je udario u motor koji je bio preblizuSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Timmy Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Jel se meni cini ili nikad vise idiota u publici? Mislim, uvek je bilo svega. Ali u ovoj meri mislim da nije nikad. Ljudi su sve ludji i tuplji. Link to comment
Timmy Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Serem im se u sve njih kad je meni to najveci utisak etape Link to comment
San Epifanio Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Jbg, i Nibali je napustio trku. http://www.cyclingnews.com/news/vincenzo-nibali-out-of-the-tour-de-france/ Link to comment
sekretar Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Sprinteri nisu izdrzali 3 vezane brdske etape, juce trku napustili Gaviria, Greipel, Groenewegen, a prekjuce Kittel i CavendishBorba za zelenu majicu izgubila draz, Sagan treba samo da se dovuce do ParizaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts