Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Gojko je na SK tako da nije on :Dajde sad reci, nestrpljivi smo :)da li ce sutra da bude premijera iz Subotice ili cemo morati jos da cekamo :P?

Edited by Далибор М.

• Replies 5.1k
  • Views 509.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

arena ce imati novi tandem za domacu ligu u fudbalu... reci cu samo da cete biti shokirani...
Aca Stojanovic i Djani Curcic...
ništa manje od zvonko-milojko tandema me ne može šokirati. :D
Sokiran si upravo :P
ništa manje od zvonko-milojko tandema me ne može šokirati. :D
:Hail:

Kakav tandem, kakav prenos!

Xexe, zaista jesam šokiran. :D Najbizarnije je to što je njihov povratak na scenu poprilično osveženje.

Ko je bre?

Ko je bre?
Zvonojko Pantajovski

Zvonko nije izgubio osecaj :), iako sam se na pocetku zabrinuo kad sam ga video kako mu drhti ruku drzeci onaj mikrofon, vazno da glas sljaka, Milojko bio pod jakom tremom :P

Uuuuu pa to se mora videti neko će valjda da okači....A i Učitelj bi mogao da se oglasi na blogu...

zvonko-milojko :lol: Na sta je to licilo? ko je bio vise nadahnut?

Čekajte, ljudi, zezate se ili šta? Stvarno su prenosili nešto Milojko Pantić i Zvonko Mihajlovski - zajedno? Sad, u XXI veku?YT or it didn't happen!

au ja gledo ovo. sram me što nisam prepoznao zvonka :isuse:

Toliko su bili losi, da ovog vikenda nema TSL na Areni?