November 14, 201014 yr Gojko je na SK tako da nije on :Dajde sad reci, nestrpljivi smo :)da li ce sutra da bude premijera iz Subotice ili cemo morati jos da cekamo :P? Edited November 14, 201014 yr by Далибор М.
November 14, 201014 yr arena ce imati novi tandem za domacu ligu u fudbalu... reci cu samo da cete biti shokirani...Aca Stojanovic i Djani Curcic...
November 14, 201014 yr ništa manje od zvonko-milojko tandema me ne može šokirati. :D Sokiran si upravo :P
November 14, 201014 yr Xexe, zaista jesam šokiran. :D Najbizarnije je to što je njihov povratak na scenu poprilično osveženje.
November 14, 201014 yr Zvonko nije izgubio osecaj :), iako sam se na pocetku zabrinuo kad sam ga video kako mu drhti ruku drzeci onaj mikrofon, vazno da glas sljaka, Milojko bio pod jakom tremom :P
November 14, 201014 yr Uuuuu pa to se mora videti neko će valjda da okači....A i Učitelj bi mogao da se oglasi na blogu...
November 14, 201014 yr Čekajte, ljudi, zezate se ili šta? Stvarno su prenosili nešto Milojko Pantić i Zvonko Mihajlovski - zajedno? Sad, u XXI veku?YT or it didn't happen!