Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

znaci cjao cje

Juce na utakmici Olimpija - Efes u tajmautu zum na Perasovica koji se upinje na Tarzglishu da objsni akciju. Kad je zavrsio Ilijin komentar je bio Sto bi reko Blaz Sliskovic ju nou vot ju vont :lol:

znaci cjao cje
Kakve taj vece ima sa sportom? Meni se cini kao da lopte nije sutnuo u zivotu... mada, nije ni Aca pa nas jebe vec godinama...

za acu kazu da nikada ne ide na stadion da gleda utakmicu koju ne prenosi...

Naravno, suvise je fensi da ne sedi u komentatorskoj kabini ili pocasnoj lozi

Juce na utakmici Olimpija - Efes u tajmautu zum na Perasovica koji se upinje na Tarzglishu da objsni akciju. Kad je zavrsio Ilijin komentar je bio Sto bi reko Blaz Sliskovic ju nou vot ju vont :lol:
Stvarno je zvucao kao Blaz u tim tajmautima.
  • 2 weeks later...

Smiljan Banjac uvodi nove pozicije u fudbal:"Igrac XY je presao na mesto levog beka sa svoje prirodne pozicije pivota."

Za ovo gore sam se zapitao da li sam dobro cuo... I sta mu dodje taj pivot ?edit: ajd kad sam vec ovde... malo me nervira sto na prenosu basketa na Areni svi uzimaju sut, a niko ne sutira. Naravno, sve ostalo je svetlosnu godinu bolje od ostalih

Edited by Lezilebovich

Nisam pazljivo slusao ali ako se secam pivot je bio Kluge.I cega proizilazi --> pivot = zadnji vezni ;) A ovo za uzimanje suta je bukvalan prevod sa engleskog rekao bih...Znace Sonics bolje... :D

Edited by Brazilac

degencina :isuse:

:rolf:

ne kasnis ni 2 godine :P

degencina :isuse:
na vishe nivoa. ovaj klip mu je i vrhunac normalnosti...

i takav je jedno 100x bolji od onih sto prenose utakmicu ko da im je kompletna familija pobijena,cesce se mijenja sampion Srbije u kosarci nego visina njihovog glasa.