October 21, 201014 yr Juce na utakmici Olimpija - Efes u tajmautu zum na Perasovica koji se upinje na Tarzglishu da objsni akciju. Kad je zavrsio Ilijin komentar je bio Sto bi reko Blaz Sliskovic ju nou vot ju vont
October 22, 201014 yr znaci cjao cjeKakve taj vece ima sa sportom? Meni se cini kao da lopte nije sutnuo u zivotu... mada, nije ni Aca pa nas jebe vec godinama...
October 22, 201014 yr Juce na utakmici Olimpija - Efes u tajmautu zum na Perasovica koji se upinje na Tarzglishu da objsni akciju. Kad je zavrsio Ilijin komentar je bio Sto bi reko Blaz Sliskovic ju nou vot ju vont Stvarno je zvucao kao Blaz u tim tajmautima.
October 30, 201014 yr Smiljan Banjac uvodi nove pozicije u fudbal:"Igrac XY je presao na mesto levog beka sa svoje prirodne pozicije pivota."
October 30, 201014 yr Za ovo gore sam se zapitao da li sam dobro cuo... I sta mu dodje taj pivot ?edit: ajd kad sam vec ovde... malo me nervira sto na prenosu basketa na Areni svi uzimaju sut, a niko ne sutira. Naravno, sve ostalo je svetlosnu godinu bolje od ostalih Edited October 30, 201014 yr by Lezilebovich
October 30, 201014 yr Nisam pazljivo slusao ali ako se secam pivot je bio Kluge.I cega proizilazi --> pivot = zadnji vezni ;) A ovo za uzimanje suta je bukvalan prevod sa engleskog rekao bih...Znace Sonics bolje... :D Edited October 30, 201014 yr by Brazilac
November 2, 201014 yr i takav je jedno 100x bolji od onih sto prenose utakmicu ko da im je kompletna familija pobijena,cesce se mijenja sampion Srbije u kosarci nego visina njihovog glasa.