Delija67 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Juce na utakmici Olimpija - Efes u tajmautu zum na Perasovica koji se upinje na Tarzglishu da objsni akciju. Kad je zavrsio Ilijin komentar je bio Sto bi reko Blaz Sliskovic ju nou vot ju vont
Zli Gli Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 znaci cjao cjeKakve taj vece ima sa sportom? Meni se cini kao da lopte nije sutnuo u zivotu... mada, nije ni Aca pa nas jebe vec godinama...
Teixeira Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 za acu kazu da nikada ne ide na stadion da gleda utakmicu koju ne prenosi...
Team_Penske Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Naravno, suvise je fensi da ne sedi u komentatorskoj kabini ili pocasnoj lozi
Feindouno Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Juce na utakmici Olimpija - Efes u tajmautu zum na Perasovica koji se upinje na Tarzglishu da objsni akciju. Kad je zavrsio Ilijin komentar je bio Sto bi reko Blaz Sliskovic ju nou vot ju vont Stvarno je zvucao kao Blaz u tim tajmautima.
Brazilac Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Smiljan Banjac uvodi nove pozicije u fudbal:"Igrac XY je presao na mesto levog beka sa svoje prirodne pozicije pivota."
Lezilebovich Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 (edited) Za ovo gore sam se zapitao da li sam dobro cuo... I sta mu dodje taj pivot ?edit: ajd kad sam vec ovde... malo me nervira sto na prenosu basketa na Areni svi uzimaju sut, a niko ne sutira. Naravno, sve ostalo je svetlosnu godinu bolje od ostalih Edited October 30, 2010 by Lezilebovich
Brazilac Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 (edited) Nisam pazljivo slusao ali ako se secam pivot je bio Kluge.I cega proizilazi --> pivot = zadnji vezni ;) A ovo za uzimanje suta je bukvalan prevod sa engleskog rekao bih...Znace Sonics bolje... :D Edited October 30, 2010 by Brazilac
Milosh76 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jHovMl-kcR0A mi se zalimo na Tastin Osmeh
Teixeira Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 degencina na vishe nivoa. ovaj klip mu je i vrhunac normalnosti...
clever bastard Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 i takav je jedno 100x bolji od onih sto prenose utakmicu ko da im je kompletna familija pobijena,cesce se mijenja sampion Srbije u kosarci nego visina njihovog glasa.
Recommended Posts