Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

ipak mislim da je izjavom da je srbija izborila samostalnost ucvrstio svoje pozicije za vjek i vjekov.jedino nisam ukapirala zasto je donadoni ispusio za selektorstvo, zbog nepodrske samostalnoj srbiji ili nesto drugo?

Posted
ipak mislim da je izjavom da je srbija izborila samostalnost ucvrstio svoje pozicije za vjek i vjekov.jedino nisam ukapirala zasto je donadoni ispusio za selektorstvo, zbog nepodrske samostalnoj srbiji ili nesto drugo?
Saznaćeš ako ovih dana budeš čitala moj blog :D
Posted
Saznaćeš ako ovih dana budeš čitala moj blog :D
klik :unsure:
Posted
:thumbup: ocekujem sa nestrpljenjem nastavak, takodje molim za malu analizu modnih kretanja u srpskom fudbalu/komentatorisanju.naime, uocila sam da tu ima neke veze, naravno, kada je ace u pitanju.
Posted

galas na zemlji posle "iscrpne sezone" "plakajući".džizs.

Posted

Bila je neka igra rijeci... nesto tipa: "Toni to-ne"...

Posted (edited)

"plakajući ili plačući" :lol:bio je i još jedan sjajan deo kad je pričao o bufonovoj sportskoj familiji koja je zaslužna za njegove atletske sposobnosti. znači tako izgleda kad ludak poludi... što kaže gazza šta li nas tek čeka kad ga barabe navuku na alkohol.

Edited by Biohemija
Posted (edited)
Bila je neka igra rijeci... nesto tipa: "Toni to-ne"...
Izgleda da mu nedostaju oni naslovi priloga koje je davao dok je vodio vesti na B92 :rolleyes: Edited by Quizmaster
Posted

Pitah ovo i na topiku o grupi C: je l' moze neko da se seti, sta je tacno sinoc pricao kad je kamera zumirala neku :wub: navijacicu, pa je on onda nesto poceo da prica kako neki italijanski fubaler ne moze da odoli ovakvim devojkama iz nekog razloga, pa je nesto dalje bilo, bla, bla?A ono za Bufonovu sportsku familiju: majka bacacica diska, otac dizac tegova... mozete li da verujete... Bufon fantastican golman :s_w: :D

Posted

jbt, drugi klip je savršen. razrada koncepta mentalnog sistema

Posted

"Taj mentalni sistem je važan naročito pre i za vreme utakmice" :rolf: