Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Taj lik je bolji komentator od one dvojice koji rade inace partizan i zvezdu samo imam utisak da je malo lud

Posted (edited)

Straja veli da je gol za Lacio dao Lukas Lijeva, je li to onaj što je igrao za Lipervul?

Edited by James Marshall
Posted

Taj je bio Lukas Dijesna. 

On 3/13/2018 at 4:44 PM, raindelay999 said:

Nije loše, ima i ovo sa Berkmpom:

Posted

Žuletu Mašini se upravo obija o glavu sve ovo što je do sada radio da stekne nadimak

naleteo na KHL utakmicu sa 5 produžetaka. 6 sati traje i još se ne vidi kraj. od 17.30 prenose :D 

Posted

Posrecilo mu se. Nije potrajao peti produzetak.:D

Posted

tja moglo je još malo

ovaj drugi što s njim radi khl mi zvuči normalno, a ne koriste ga ni za šta drugo osim za hokej..

Posted

Na ovoj reklami što se non stop vrti za kladionice čujem dobro poznati glas Milutina Grgura. Gdje je, šta radi? Rijedak talenat u ovoj profesiji.

Posted
On 3/22/2018 at 11:34 PM, Miljenko said:

Posrecilo mu se. Nije potrajao peti produzetak.:D

Treba da otkupe i MLB, pa udri

Posted

Nemoj. Na Areni komentarisu ljudi, koji poznaju materiju (MLB). Samo mi fali da cujem njega i neke prigodne slozenice/izraze.:dry::D

• 1 month later...
Posted

Hajlajti RTS

-nesportski potez - ono kad je Mane krenuo da vraća petom

-Riverpul

-Miodrag Martać, selektor ženske repke, čovek je spremio govor, nisi svaki dan na rts-u i onda nakon utakmice kreće da čita govor pošto nije mogao pre, 2x j e to rekao, kako se čuo sa ljudima iz Londona i kako su mu iz prve ruke rekli oko čega se radi  i onda kreće tirada o tome šta je Notingem Forest, Klafu, i kako ga je napustio pomoćnik i kako se to ponavlja i može loše da se završi po Liverpul. I to je komentator nakon utakmice koji nije reč rekao o utakmici, cirkus medrano.

Posted

A u Londonu je zvao svog sina koji sa jednom iz familije Karić živi tamo...

...shiit has hit the fan....

Posted
21 hours ago, čekmeže said:

-Riverpul

Ovo mora da je Strajino cedo :s_w:

Mada, stvarno ima vise smisla 'recni bazen' od 'jetrenog bazena' :sleep: 

Posted (edited)

Straja ima disleksiju, ne moze biti ovoliko glup i neupucen.

A RTS vec godinama mrzi da se otvori za normalnog sezonskog pundita, i onda svake nedelje dovode drugu budalu. Ponekad ce ubosti i potpunog klovna. Ne znam samo zasto to rade i sta misle da postignu. Iako bi bilo neprijatnije uhu, imalo bi vise smisla da Straja glumi hosta, a recimo Kosjerina govori o fudbalu (to bi makar bilo vizuelno ugodno).

Edited by Malvo