theanswer Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Taj lik je bolji komentator od one dvojice koji rade inace partizan i zvezdu samo imam utisak da je malo lud
James Marshall Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Straja veli da je gol za Lacio dao Lukas Lijeva, je li to onaj što je igrao za Lipervul? Edited March 16, 2018 by James Marshall
Weenie Pooh Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Taj je bio Lukas Dijesna. On 3/13/2018 at 4:44 PM, raindelay999 said: Nije loše, ima i ovo sa Berkmpom:
levi Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Žuletu Mašini se upravo obija o glavu sve ovo što je do sada radio da stekne nadimak naleteo na KHL utakmicu sa 5 produžetaka. 6 sati traje i još se ne vidi kraj. od 17.30 prenose
levi Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 tja moglo je još malo ovaj drugi što s njim radi khl mi zvuči normalno, a ne koriste ga ni za šta drugo osim za hokej..
keitel Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Na ovoj reklami što se non stop vrti za kladionice čujem dobro poznati glas Milutina Grgura. Gdje je, šta radi? Rijedak talenat u ovoj profesiji.
Giggsy Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 On 3/22/2018 at 11:34 PM, Miljenko said: Posrecilo mu se. Nije potrajao peti produzetak. Treba da otkupe i MLB, pa udri
Miljenko Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Nemoj. Na Areni komentarisu ljudi, koji poznaju materiju (MLB). Samo mi fali da cujem njega i neke prigodne slozenice/izraze.
čekmeže Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Hajlajti RTS -nesportski potez - ono kad je Mane krenuo da vraća petom -Riverpul -Miodrag Martać, selektor ženske repke, čovek je spremio govor, nisi svaki dan na rts-u i onda nakon utakmice kreće da čita govor pošto nije mogao pre, 2x j e to rekao, kako se čuo sa ljudima iz Londona i kako su mu iz prve ruke rekli oko čega se radi i onda kreće tirada o tome šta je Notingem Forest, Klafu, i kako ga je napustio pomoćnik i kako se to ponavlja i može loše da se završi po Liverpul. I to je komentator nakon utakmice koji nije reč rekao o utakmici, cirkus medrano.
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 A u Londonu je zvao svog sina koji sa jednom iz familije Karić živi tamo......shiit has hit the fan....
Sludge Factory Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 21 hours ago, čekmeže said: -Riverpul Ovo mora da je Strajino cedo Mada, stvarno ima vise smisla 'recni bazen' od 'jetrenog bazena'
Malvo Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) Straja ima disleksiju, ne moze biti ovoliko glup i neupucen. A RTS vec godinama mrzi da se otvori za normalnog sezonskog pundita, i onda svake nedelje dovode drugu budalu. Ponekad ce ubosti i potpunog klovna. Ne znam samo zasto to rade i sta misle da postignu. Iako bi bilo neprijatnije uhu, imalo bi vise smisla da Straja glumi hosta, a recimo Kosjerina govori o fudbalu (to bi makar bilo vizuelno ugodno). Edited May 3, 2018 by Malvo
Recommended Posts