Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted
Just now, renne said:

lebe mekani, znači nisam prolupao

nisi, nisu  normalni...

Posted

Jel' to ova budala Strajnic pomenuo Matsa Vilandera kad je pricao o slavnim svedskim rukometasima?

Posted

Činjenica da se ovaj Žule nešto pita na SK je paradigma odlaska u kurac ovog društva.

Ne bi me čudilo ni da je član SNS. Mogućnost da se ovoliko šupljira nemoguće da je prošlo ispod radara voždu. Zvuči kao kombinacija Marka Đurića i Sline.

Posted
Činjenica da se ovaj Žule nešto pita na SK je paradigma odlaska u kurac ovog društva.
Ne bi me čudilo ni da je član SNS. Mogućnost da se ovoliko šupljira nemoguće da je prošlo ispod radara voždu. Zvuči kao kombinacija Marka Đurića i Sline.

Odakle ti ideja "da se nešto pia na Sk" ? Ovo za SNS je.....
Posted

Banjac malopre najavljuje sledeci dan na AO i raspored meceva, stigne do duela Pliskove i Stricove i kaze "duel dve ceske teniserke, dve drugarice", a ono u stvarnosti se njih dve zakrvile i ne razgovaraju :D Boli ga djoka, radi taksimetar.

Posted

možda je bio ironičan? :D

(znam da nije)

Posted

potpuno neverovatno ali istininito jednostavno tako se dogodilo praktično 

Posted

Vrlo interesantno ali možda je ovo ključni napad na verovatno najvažnijeg igrača međutim tu je odlična odbrana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Sada je svaki poen izuzetno znacajan i vazan.

Malo nepravedno zapostavljamo ovu Zuletovu konstrukciju. Znacajan i vazan ili varijanta znacajan i bitan.

Treba i to pohvaliti. :D

Posted

Tu inovaciju je prvi uveo Bata Tonic, on je u 3. minutu utakmice umeo da kaze "ovo je uzasno vazan napad". Bilo je izmedju 10 i 160 uzasno vaznih napada po utakmici.

Posted

Ovo se može reći i za Straju, kod Straje je trenutno u toku 24. "možda i najvažniji trenutak"

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Viskovic procenjuje da je Godin ostao bez zuba i zakljucuje, parafraziram, Ako je pre ovoga nekom i bio simpatican, posle ovoga sigurno nece biti...:isuse:

Edited by Nesh
  • 2 weeks later...
Posted

Teniski komentator na SK1 i teniski komentator na SK2 su dve razlicite osobe :mellow:

• 3 weeks later...
Posted

Ko je ovaj amater na Areni što prenosi Radnički-Partizan?

Ne mislim da je nešto tendenciozan već je baš amater, postavlja pitanja režiji u sred prenosa