January 14, 20187 yr Jel' to ova budala Strajnic pomenuo Matsa Vilandera kad je pricao o slavnim svedskim rukometasima?
January 14, 20187 yr Činjenica da se ovaj Žule nešto pita na SK je paradigma odlaska u kurac ovog društva. Ne bi me čudilo ni da je član SNS. Mogućnost da se ovoliko šupljira nemoguće da je prošlo ispod radara voždu. Zvuči kao kombinacija Marka Đurića i Sline.
January 14, 20187 yr Činjenica da se ovaj Žule nešto pita na SK je paradigma odlaska u kurac ovog društva. Ne bi me čudilo ni da je član SNS. Mogućnost da se ovoliko šupljira nemoguće da je prošlo ispod radara voždu. Zvuči kao kombinacija Marka Đurića i Sline.Odakle ti ideja "da se nešto pia na Sk" ? Ovo za SNS je.....
January 21, 20187 yr Banjac malopre najavljuje sledeci dan na AO i raspored meceva, stigne do duela Pliskove i Stricove i kaze "duel dve ceske teniserke, dve drugarice", a ono u stvarnosti se njih dve zakrvile i ne razgovaraju Boli ga djoka, radi taksimetar.
January 21, 20187 yr Vrlo interesantno ali možda je ovo ključni napad na verovatno najvažnijeg igrača međutim tu je odlična odbranaSent from my iPhone using Tapatalk
January 21, 20187 yr Sada je svaki poen izuzetno znacajan i vazan. Malo nepravedno zapostavljamo ovu Zuletovu konstrukciju. Znacajan i vazan ili varijanta znacajan i bitan. Treba i to pohvaliti.
January 22, 20187 yr Tu inovaciju je prvi uveo Bata Tonic, on je u 3. minutu utakmice umeo da kaze "ovo je uzasno vazan napad". Bilo je izmedju 10 i 160 uzasno vaznih napada po utakmici.
January 26, 20187 yr Ovo se može reći i za Straju, kod Straje je trenutno u toku 24. "možda i najvažniji trenutak"
February 4, 20187 yr Viskovic procenjuje da je Godin ostao bez zuba i zakljucuje, parafraziram, Ako je pre ovoga nekom i bio simpatican, posle ovoga sigurno nece biti... Edited February 4, 20187 yr by Nesh
March 3, 20187 yr Ko je ovaj amater na Areni što prenosi Radnički-Partizan? Ne mislim da je nešto tendenciozan već je baš amater, postavlja pitanja režiji u sred prenosa