Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Jell doslo se do # ?

Kako je to jako sa soc. mrezama kad bi da se jebes al bez penetracije ;)

Posted

I onda su kukali kako su gledaoci nepravedni, i jadni oni i tako to

Posted

I onda su kukali kako su gledaoci nepravedni, i jadni oni i tako to

To je meni stvarno smetalo - trazis interakciju sa gledaocima i onda u prenosu places i pravdas svoje misljenje ako te neko napada...

Posted

Ovaj na SK, sto prenosi Sander-Njuka, nema blage veze, tj. siguran sam da nije nijednom ove sezone gledao domacu ekipu. Po njegovim recima Kabul je opasan mamojeb.

Samo gutiaju statistiku i izvalce neke nebitne detalje.

Posted

To je meni stvarno smetalo - trazis interakciju sa gledaocima i onda u prenosu places i pravdas svoje misljenje ako te neko napada...

+1

Svi vole da se kurče time i "ćaskaju" sa rajom ali jbg to je valjda dvosmjerno i otvoreno i za kritike

Posted

+1

Svi vole da se kurče time i "ćaskaju" sa rajom ali jbg to je valjda dvosmjerno i otvoreno i za kritike

Pa znas sta, tako ti je to ka razni "menadjeri" i magovi PR-a na nekom sastanku kazu:

Eureka!mogli bi malo po tim socijalnim mrezama da budemo aktivniji!

pa se to prenese na dole i tako...

Posted

Ovaj idiot sto je radio prenos Nadal - Rosol je tako odvratno navijao za Nadala i "dzinksovao" za njega da je to prosto jezivo. 

Posted (edited)

Ne znam da li je bila neka utakmica od početka nfl sezone koju ovi sa sportkluba nisu proglasili za najveći derbi i ogroman rivalitet i animozitet. Odnosno praktično večiti rivalitet

Edited by levi
Posted

Eurosport 2!!!

majko mila!

Posted

Ko je ovaj? Tip je opičen skroz :) I kako se zove ovaj sport?

Posted

sport se zove sepak takraw, liku sam zaboravio ime i prezime, lik se sprda za sve pare ali je jako iritantan

Posted

Ja sam ga gledao kad je prenosio pikado na ES, ludilo.