October 25, 20159 yr Jell doslo se do # ? Kako je to jako sa soc. mrezama kad bi da se jebes al bez penetracije ;)
October 25, 20159 yr I onda su kukali kako su gledaoci nepravedni, i jadni oni i tako to To je meni stvarno smetalo - trazis interakciju sa gledaocima i onda u prenosu places i pravdas svoje misljenje ako te neko napada...
October 25, 20159 yr Ovaj na SK, sto prenosi Sander-Njuka, nema blage veze, tj. siguran sam da nije nijednom ove sezone gledao domacu ekipu. Po njegovim recima Kabul je opasan mamojeb. Samo gutiaju statistiku i izvalce neke nebitne detalje.
October 25, 20159 yr To je meni stvarno smetalo - trazis interakciju sa gledaocima i onda u prenosu places i pravdas svoje misljenje ako te neko napada...+1Svi vole da se kurče time i "ćaskaju" sa rajom ali jbg to je valjda dvosmjerno i otvoreno i za kritike
October 25, 20159 yr +1 Svi vole da se kurče time i "ćaskaju" sa rajom ali jbg to je valjda dvosmjerno i otvoreno i za kritike Pa znas sta, tako ti je to ka razni "menadjeri" i magovi PR-a na nekom sastanku kazu: Eureka!mogli bi malo po tim socijalnim mrezama da budemo aktivniji! pa se to prenese na dole i tako...
October 27, 20159 yr Ovaj idiot sto je radio prenos Nadal - Rosol je tako odvratno navijao za Nadala i "dzinksovao" za njega da je to prosto jezivo.
October 27, 20159 yr Ne znam da li je bila neka utakmica od početka nfl sezone koju ovi sa sportkluba nisu proglasili za najveći derbi i ogroman rivalitet i animozitet. Odnosno praktično večiti rivalitet Edited October 27, 20159 yr by levi
October 29, 20159 yr sport se zove sepak takraw, liku sam zaboravio ime i prezime, lik se sprda za sve pare ali je jako iritantan