Frank Pembleton Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Jell doslo se do # ? Kako je to jako sa soc. mrezama kad bi da se jebes al bez penetracije ;)
renne Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 I onda su kukali kako su gledaoci nepravedni, i jadni oni i tako to
Teixeira Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 I onda su kukali kako su gledaoci nepravedni, i jadni oni i tako to To je meni stvarno smetalo - trazis interakciju sa gledaocima i onda u prenosu places i pravdas svoje misljenje ako te neko napada...
John Coltrane Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ovaj na SK, sto prenosi Sander-Njuka, nema blage veze, tj. siguran sam da nije nijednom ove sezone gledao domacu ekipu. Po njegovim recima Kabul je opasan mamojeb. Samo gutiaju statistiku i izvalce neke nebitne detalje.
James Marshall Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 To je meni stvarno smetalo - trazis interakciju sa gledaocima i onda u prenosu places i pravdas svoje misljenje ako te neko napada...+1Svi vole da se kurče time i "ćaskaju" sa rajom ali jbg to je valjda dvosmjerno i otvoreno i za kritike
Frank Pembleton Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 +1 Svi vole da se kurče time i "ćaskaju" sa rajom ali jbg to je valjda dvosmjerno i otvoreno i za kritike Pa znas sta, tako ti je to ka razni "menadjeri" i magovi PR-a na nekom sastanku kazu: Eureka!mogli bi malo po tim socijalnim mrezama da budemo aktivniji! pa se to prenese na dole i tako...
Zli Gli Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ovaj idiot sto je radio prenos Nadal - Rosol je tako odvratno navijao za Nadala i "dzinksovao" za njega da je to prosto jezivo.
levi Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Ne znam da li je bila neka utakmica od početka nfl sezone koju ovi sa sportkluba nisu proglasili za najveći derbi i ogroman rivalitet i animozitet. Odnosno praktično večiti rivalitet Edited October 27, 2015 by levi
KennyDalglish Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ko je ovaj? Tip je opičen skroz :) I kako se zove ovaj sport?
darkonet Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 sport se zove sepak takraw, liku sam zaboravio ime i prezime, lik se sprda za sve pare ali je jako iritantan
stajebrebilo Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja sam ga gledao kad je prenosio pikado na ES, ludilo.
Recommended Posts